Recenzie: See You Again Sometime – Kayleigh Wilson

Recenzie: See You Again Sometime - Kayleigh Wilson

„Vezi-te din nou într-o zi” a lui Kayleigh Wilson este balada perfectă a regretului și amintirilor. Este claritatea după o despărțire când îți dai seama că poate ai fost personajul negativ în această poveste de basm considerată cândva. Uneori, oamenii pur și simplu nu sunt potriviți unul pentru celălalt. Ne dorim din toata inima să întâlnim în cele din urmă persoana care ne tratează bine, care ne dă întregul lor suflet și ne rugăm să nu ne rănească … dar uneori avem toate acestea și ne simțim mai singuri decât atunci când suntem cu adevărat singuri. Nu contează cât de perfectă este o persoană dacă nu este perfectă pentru tine. Așa că rupem inimi care doar vor să ne iubească; aruncăm lucruri pe care mulți le-ar considera comori; plecăm fără urmă pentru că am fost pierduți în tot acest timp și ne-am găsit în cele din urmă un drum de ieșire. Uneori rănim oameni buni. Persoanele rănite de obicei o fac. Apoi mergem mai departe, deoarece nu am fost complet implicați, și uităm că există o altă persoană care nu s-a așteptat la asta. Am fost ambele părți ale monedei și niciuna nu este distractivă. Cel care frânge inima sau cel cu inima frântă, care este mai ușor? Nu ne putem scoate din minte pentru că sperăm că sunt bine, și ne rugăm să găsească pe cineva mai demn de dragostea lor. Auzim de la prietenii de prieteni că nu le merge prea bine, și suntem responsabili pentru distrugere, dar nu este corect pentru nimeni să rămână într-o relație care nu funcționează, chiar dacă celălalt crede că este perfectă. Ne simțim regretul când avem inima cuiva în mână și o zdrobim, dar inima pe care trebuie să o protejăm cel mai mult este a noastră. Tot ce poți face este să sperăm că le este bine, să sperăm că înțeleg și să sperăm că ne vor zâmbi măcar puțin când ne vor întâlni din nou într-o zi.

Această piesă întruchipează perfect cum este să fii blocat în timp ce lumea se învârtește în jurul tău ca un carusel. Te întrebi dacă și ei se gândesc tot la tine. Îi rănesc atât de tare încât nu pot merge mai departe? Mă urăsc? Îi rănesc atât de rău încât îmi este frică să fac asta cu altcineva? Sunt pregătit pentru dragostea pe care cred că o vreau? Suntem Ambii blocați în trecut, înspăimântați de viitor și nerealizând prea mult prezentul? Este ușor să speculezi cum ar fi fost, cum ar fi putut fi, cum ar fi trebuit să fie … dar când nu funcționează, nu este corect, și indiferent cât de mult te doare și inevitabil îi va răni și pe ei, nimic nu este mai dureros decât să stai într-un loc în care nu vrei să fii. „Mi-ai deschis inima, dar te-am aruncat la pământ.” Am fost toți aici, indiferent dacă am fost cel care a rupt inima sau cel căruia i s-a frânt inima, și este sigur să spunem că sfârșitul unei relații este rar doar vina unei persoane. Uneori, două suflete pur și simplu nu sunt destinare să fie împreună, și când ești într-o relație cu o persoană minunată care te iubește, poate fi greu să pleci, dar nu există nimic mai rău decât să stai cu cineva doar pentru că este o persoană bună. O persoană bună nu este întotdeauna sinonimă cu o iubire mare. Ne dorim acea iubire pe care nu putem dormi, nu putem mânca, nu putem respira fără ea, și nu ar trebui să ne învinovățim că ne îndepărtăm de o persoană sau de o relație care ne oferă mai puțin decât merităm.

Kayleigh Wilson este o cântăreață/compozitoare din North Lincolnshire. Este o fată timidă cu multă înțelepciune și își împărtășește cuvintele și experiențele prin muzica sa. A făcut muzică de mult timp și este în sfârșit pregătită să le permită oamenilor să audă ce are de spus. „Vezi-te din nou într-o zi” loveste în punctul vulnerabil al durerii din spatele despărțirii. Când ești cel care o cauzează, poate fi ușor să te simți vinovat sau cu regret, dar viața nu este despre a merge înapoi. Ai iubit; ai pierdut, și acum tot ce poți face este să încerci să înveți din greșelile tale și să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți, iar tot ce poți spera pentru ei este că își vor aminti cu drag de timpul petrecut împreună și vor realiza că nici tu nu erai potrivit pentru ei, și îți dorești ca nu și-ar pierde niciodată inima mare și să găsească cât mai curând pe cineva care îi caută și pe ei. Spiritul și experiențele lui Kayleigh sunt cu mândrie înscrise în versurile ei. Ea are o voce etereală, captivantă, care îți spune că ar trebui să-i asculți fiecare cuvânt. Kayleigh este doar la început și sperăm să o revedem din nou cât mai curând.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți