Recenzie: Self Sabotage – Kacey Fifield

Recenzie: Self Sabotage - Kacey Fifield

Fanii astrologiei acolo sunt conștienți că mercur retrograd se află în apropiere. Dar pentru cei care nu sunt la fel de interesați de alinierea planetară și semnificațiile lor simbolice, vă voi pune la curent. Literal, mercur retrograd este o iluzie optică în care planeta Mercur pare să se miște înapoi de pe Pământ. Simbolic, totuși, mercur retrograd este de obicei interpretat ca o perioadă de tulburare a comunicării: neînțelegerile sunt numeroase, conflictele sunt susceptibile să apară și conexiunile tind să se deterioreze în această perioadă. Dar nu sunt neapărat de acord cu această interpretare. În schimb, cred că mercur retrograd ne îndeamnă să reflectăm asupra conexiunilor care au suferit o ruptură în comunicare. Și fericirea face ca ultimul single al lui Kacey Fifield, „Self Sabotage”, să ofere ascultătorilor un moment de introspecție și de revizuire a modului în care au contribuit la neînțelegerea dintr-o relație.

„Self Sabotage” este un single alt-pop inspirat de cel mai bun prieten al artistului și de relația lor cu un fost iubit care se auto-sabotează. Melodia oferă o perspectivă asupra motivelor pentru care cineva ar fi putut piedica sau „rupt” conexiunile din trecut. Single-ul se deschide cu chitara cântând și Fifield preluând rolul de sabotator și oferind primul vers. În acest vers, ascultătorii află că acest sabotator are o frică de angajament. Există două admisiuni separate care conduc la această concluzie. Prima admitere: au simțit „scânteia” dintre ei și persoana pe care au rănit-o. A doua admitere: au trecut repede peste încheierea relației. Nu au permis niciodată acestei scântei să evolueze într-o flacără, sau cum au spus ei; „Am știut că nu va dura pentru totdeauna / Dar nu am lăsat-o să înceapă”. În loc să comunice aceste admisiuni fostului partener, ei își prezintă în schimb plecarea bruscă din relație ca fiind „un favor” pentru fostul partener înainte de refren. Aici apar note grave de bas înainte ca ele să se intensifice și să se transforme într-o melodie cool care transformă refrenul într-un cântec de dans pentru a-ți exterioriza frustrările. Reprezentarea finalului relației este modul de a împiedica orice suferință potențială pe care fostul partener ar fi putut-o experimenta dacă cei doi s-ar fi implicat într-o conexiune mai adâncă. Cu toate acestea, sabotatorul nu își dă seama că prin încheierea relației în modul în care au făcut-o – fără comunicare și „blocând” fostul partener – ei au creat suferința de la care au încercat să îl protejeze. Totuși, în mijlocul tuturor acestor confuzii pe care sabotatorul le-a cauzat fără intenție, sabotatorul tot mai păstrează un sentiment puternic pentru fostul partener. În ciuda faptului că „își arată adevăratele culori” în puntea puternică a cântecului, cred că o mică comunicare legată de anxietățile lor legate de angajament ar fi putut salva această relație. Dar, în urma unei reflecții concentrate, realizăm doar retrospectiv acest lucru.

Kacey Fifield este o cântăreață și compozitoare independentă care în prezent se află în Los Angeles. Cu un discografie în stil confesional, muzica lui Fifield se concentrează pe împărtășirea detaliilor intime ale vieții lor care trezesc un sentiment de familiaritate și recunoaștere în ascultători. Artistul și-a lansat albumul de debut „Between The Lines” anul trecut, în septembrie. Albumul conține 12 piese care evidențiază abilitatea lui Fifield de a experimenta și de a depăși confinamentele genului pop; menținând interesul ascultătorilor prin fluctuația între muzică de dans, electronica și pop. Fanii care se află în sau în apropiere de Hollywood au ocazia de a vedea un concert live al lui Fifield sâmbătă, 5 august, la Whiskey A Go Go. Spectacolul este deschis tuturor, iar biletele pot fi găsite aici. Ușile se deschid la 18:00, iar concertul lui Fifield începe la 21:00. Dacă ți-a plăcut ultimul single al lui Fifield la fel de mult ca și mine, arată-le puțină iubire virtuală în formă de streaming-uri, like-uri și follow-uri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți