Recenzie: Send Me Your Lover – Gretchin

Recenzie: Send Me Your Lover - Gretchin

Este dificil să ai grijă mai mult de o persoană decât au avut vreodată grijă de tine. Când îți dorești atât de mult ca o relație să funcționeze, poate fi dureros în consecință odată ce acea persoană pleacă. În cel mai recent single al lui Gretchin, „Send Me Your Lover”, se deschide despre îndrăgostirea de cineva care nu i-a iubit atât de mult pe cât ea l-a iubit pe el și acum privește relația acelei persoane noi cu o emoție complexă. Piesa este îngrijorător de frumoasă pentru că vorbește despre o temă atât de tragică și este o mare expunere a talentului uluitor pe care îl are Gretchin. Ceea ce ajută cu adevărat la conturarea cântecului este stilul acestuia, care amintește foarte mult de sunetul alt-rock din anii ’90. În plus, conținutul liric face o treabă excelentă în exprimarea emoției pe care o simte vorbitorul. „Send Me Your Lover” este o piesă pe care cu siguranță vrei să o pui pe repeat, deoarece Gretchin este un artist cu un talent incredibil pe care nu vrei să-l ratezi.

Cântecul începe într-un mod lin, creând astfel un punct de lumină pentru prima linie a piesei, ceea ce stabilește tonul poveștii pe care piesa o prezintă. Apoi, piesa trece la un sunet mai moale-rock, ceea ce ajută la conturarea dorinței pe care o simte vorbitorul. Versul „și este greu să nu regreți, toate lucrurile pe care nu le-am făcut” iese în evidență deoarece arată cum această relație s-a încheiat înainte să aibă cu adevărat posibilitatea să crească. Arată și setea vorbitorului pentru mai mult timp cu cealaltă persoană. În timpul refrenului, avem ocazia să experimentăm frumusețea vocii lui Gretchin, deoarece este dulce și totuși puternică. Un lucru care face piesa atât de plăcută este modul în care începe să crească și ajută cu adevărat la transmiterea emoției piesei. Această creștere ajută la explorarea mai mult a acelui sunet alt-rock care se potrivește atât de bine cu vocea lui Gretchin. După cel de-al doilea refren, piesa trece printr-o explozie mare de sunet și armonii și face trecerea spre finalul piesei atât de bine. În ansamblu, Gretchin a făcut o treabă excelentă cu această piesă și cu siguranță este un artist unic pe care merită să îl descoperi.

Gretchin este o artistă din Londra care lansează muzică din 2016. Ea primește multă inspirație atât de la artiști din copilărie, cât și de la artiști mult mai recenți, precum The Cranberries, Phoebe Bridgers și MUNA. Stilul ei surprinde și sunetul caracteristic al rockului alternativ sau al muzicii alternative a anilor ’90, pe care toată lumea o iubește. Cu acest cântec, „Send Me Your Lover”, ea a avut ocazia să lucreze cu fratele ei, Joe. Această piesă este single-ul principal al primului ei EP, care urmează să fie lansat în această toamnă. Gretchin este un artist foarte special care merită mai multă atenție, deoarece are un nivel incredibil de talent.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți