Recenzie: She Loves Me – Deadbeat Girl

Recenzie: She Loves Me - Deadbeat Girl

„She loves me” de Deadbeat Girl este o melodie care îți va atinge coardele sensibile ale inimii. Tonurile sale moi și melancolice m-au cucerit în întregime; este o melodie minunată. Cu o voce delicată pe care o asimilez cu cea a lui Billie Eilish, sunetul lui Deadbeat Girl va captiva orice ascultător. Compunerea melodică este realizată într-un mod frumos, iar piesa emite o atmosferă caldă, dulce și naivă. Aceasta este o melodie pe care aș asculta-o cu adevărat și pe care aș adăuga-o în orice playlist cu cântece triste. Recomand această melodie oricărei femei queer care este irevocabil îndrăgostită de cineva care pare un fantom.

Din punct de vedere sonor, simt că această piesă îmi aduce aminte de Billie Eilish și de artista indie Clairo. Acordurile melodice ale chitarei te vor face să te legăni ușor în timp ce asculți această melodie sfâșietoare. „She Loves Me” spune o poveste despre iubire neîmpărtășită. Indiferent de câte ori această persoană te dezamăgește, te folosește și te distrugă… Totuși, aceasta rămâne în continuare pe un piedestal în gândurile tale. Ai face orice pentru această persoană. Ai oferi corpul tău, iubirea ta și timpul tău, dar tu nu ești decât o treaptă în viața lor. Când îi privești în ochi, tot ce vezi este propria ta imagine reflectată.

Deadbeat Girl, sau Val Olson, este o artistă indie-pop în ascensiune. Tânăra cântăreață are nouăsprezece ani și este stabilită în New York City, dar este originară din sudul Floridei. Val susține că dorește ca alții să se simtă văzuți și auziți atunci când ascultă muzica ei. Ea scrie fără rezerve despre sentimente pe care ceilalți se tem să le scrie în mod deschis, și o face într-un mod unic și fermecător.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți