Recenzie: She’s Going Places (Remastered) – Natalie Gish

Recenzie: She's Going Places (Remastered) - Natalie Gish

Natalie Gish are în plan să ajungă în vârful ierarhiei cu noul său single, „She’s Going Places”. Melodia este plină de versuri ambițioase, care subliniază obiectivele lui Gish de a-și lansa cariera în industria muzicală. Gish explică: „’She’s Going Places’ a fost inspirată de un poster de pe peretele meu, cu o hartă a lumii. Această melodie spune povestea mea despre părăsirea orașului natal pentru a-mi îndeplini visele mari. Chiar dacă a fost greu să părăsesc familia și prietenii, am știut că este important să ieșim din zona noastră de confort cu încredere. Este un îndemn pentru cei care visează cu ochii la stele să nu se rețină și să-și îndeplinească obiectivele.” Noul single plin de energie este primul extras de pe viitorul EP al lui Gish, oferindu-ne o privire minunată asupra a ceea ce va urma.

„She’s Going Places” începe cu o linie de sintetizator funky, creând vibrația veselă a melodiei. Natalie Gish intră în melodie cu vocea sa plină și curată, interpretând linii despre ambiție și visuri cu o eleganță impecabilă. Melodia îmbină armonios caracteristici ale genurilor pop, electropop, dance pop și funk pentru a crea o vibrație cu adevărat dinamică. „She’s Going Places” este propulsată înainte de ritmuri puternice și are o senzație de mișcare la mijloc, perfectă pentru a dansa în ritmul ei. Oferind ascultătorilor o melodie de ascultat în buclă, Gish îmbină cu gust versurile cu melodii memorabile și cuvinte-cheie atrăgătoare. Sunetul creat în „She’s Going Places” este unul subtil, fiind de-a dreptul demn de artiști precum Becky G, Meghan Trainor și Ariana Grande.

Din Kansas, Natalie Gish este acum o artistă stabilită în Nashville, cu o pasiune de lungă durată pentru artele spectacolului. Ea și-a lansat primul EP în 2021, câștigând susținerea unor publicații precum Pop Wrapped, CelebMix, Music-News și Skope Mag. Înainte de lansare, Gish a avut ocazia să-și dezvolte talentele de cântat și compus prin participarea la Showcase-ul de Lansare din 2019, desfășurat în Chicago. Ulterior, ea a co-scris cântece pentru EP-ul ei alături de echipa sa din New York și Nashville. Dorind să-și avanseze cariera în industria muzicală, Gish urmează acum cursurile Universității Middle Tennessee State, specializându-se în Compoziție de Cântece Comerciale. Printre influențele sale principale se numără Ella Fitzgerald, Etta James și Billie Eilish. Unele dintre cele mai populare piese lansate de Gish includ „The End of Something Good”, „Say Goodbye” și „Where I Was Before”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți