Recenzie: She They – TYA

Recenzie: She They - TYA

Ai fost vreodată îndrăgostit de cineva care știai că nu te va iubi înapoi, dar nu te-ai putut opri să te întrebi cum ar fi dacă ar face-o? „She They” de TYA este un imn de dragoste queer pentru vară, pentru toți cei care au căzut pentru cineva inaccesibil, dar nu se pot abține să fie jucăuși și să fie sinceri cu ceea ce simt. TYA se identifică ca ea/ele și în această piesă ea descrie cum este îndrăgostită de o femeie care este luată de cineva care se identifică ca el/ei. TYA este fără îndoială ea însăși în spatele versurilor și a emoțiilor pe care le pune în vocea ei, astfel că piesa devine o sursă de putere pentru toate femeile îndrăgostite care se pot identifica și cânta împreună cu aceasta.

„She They” este un cântec pop captivant, plin de voci emoționale și versuri foarte sincere. Peisajul sonor este foarte nostalgic, cu aluzii la synth-pop anilor ’80, care îmi aduce aminte de „I Wanna Dance With Somebody” de Whitney Houston. Stilul este de asemenea foarte asemănător cu o combinație între Carly Rae Jepsen și HAIM. Este un ritm plin de veselie și energie pozitivă, care se va lipește ușor în minte. Dacă ai fost victima unui iubire neîmpărtășită, în special toate femeile îndrăgostite de alte femei, acest cântec este pentru tine.

TYA este un artist indie alt-pop, cu sediul în Vancouver, British Columbia, care s-a născut în Las Vegas, Nevada, din părinți actori de teatru. Cu asta spus, TYA este un talent natural care a crescut în turnee împreună cu părinții ei, experimentând industria divertismentului de la o vârstă foarte fragedă. „Divertismentul este în sângele meu,” spune TYA. „Asta știu să fac.” Cântatul a venit mereu natural pentru ea, dar este și o actriță, dansatoare și compozitoare. Ea a lansat oficial primul său single, „Chamomile Tea”, în 2021 și de atunci a lansat încă patru single-uri, inclusiv ultima sa lansare, „She They”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți