Recenzie: Shimmer – Summerdrive

Recenzie: Shimmer - Summerdrive

Uneori, pierzi acele sentimente sentimentale pe care le-ai avut pentru un loc, și este agridulce. Locul în care aveai toate acele amintiri prețuite se estompează brusc și devine doar un alt loc în care ai fost. Relațiile și amintirile pe care le păstrezi aproape se schimbă în mod constant, lăsând sentimentele de nostalgie să dispară. Asta este ceea ce captează Summerdrive în noul lor single, „Shimmer”. Formația declară: „Ideea de bază a cântecului este aceea de a urmări un sentiment care a dispărut, indiferent dacă îți place sau nu. Vizitând locurile în care ai fost cu cineva, fie că este vorba de un prieten sau de un partener, și aceste locuri nu mai având aceeași semnificație ca înainte. În cele din urmă, realizând că uneori nu avem control asupra modului în care se termină aceste lucruri.”

Prezentând sunetul lor unic, single-ul „Shimmer” al formației Summerdrive îmbină în mod gustos elemente de alt-rock, indie-pop și synthpop din anii ’80. Single-ul este o melodie ritmată, fiind condusă de percuție captivantă care creează piesa de dans perfectă pentru vara. „Shimmer” este plină de melodii molipsitoare și voci plăcute, potrivindu-se perfect cu interjecțiile electronice și peisajul sonor plin de sintetizatoare. Oferind ascultătorilor momente pline de energie și memorabile, Summerdrive demonstrează abilitatea lor de a crea muzică de neuitat. „Shimmer” este o nouă surpriză perfectă pentru liste de redare de vară și pentru nostalgii peste momentele de poveste.

Cunoscuți anterior sub numele de Friends At The Falls, Summerdrive și-au făcut debutul în 2018 cu primul lor EP, „Wild In Our Ways”. Ei au continuat în 2021 cu al doilea lor proiect, „Be The Change”, adunând peste 4 milioane de fluxuri cumulative. Summerdrive este o formație cu sediul în New York, formată din membrii Jake Stam, Matt Montgomery și Tim Coakley. Ei au fost profund influențați de timpul petrecut în New York și Los Angeles, precum și de acte precum Walk The Moon, The Killers, Coldplay și The 1975. Unele dintre lansările populare ale Summerdrive includ „Sunkissed Dreamland”, „It’s Alright, Let Me Go” și „You Don’t Have To Be Alone”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți