Recenzie: Should’ve Been Us – NEVE

Recenzie: Should've Been Us - NEVE

„Should’ve Been Us” explorează povestea sfâșietoare a dorinței de a avea înapoi o iubire pierdută și de a o păstra în amintire pentru totdeauna. Balada frumoasă este compusă din versuri sumbre care dezvăluie intensitatea inimii frânte a NEVEI. În prima strofă, ea descrie experiența ei de a încerca să meargă mai departe cu altcineva, dar mintea îi revine întotdeauna la fostul său partener. Ea cântă: „Sunt eu persoana rea// pentru că îi țin mâna// Imaginându-mă că merg cu tine// Mergând cu tine// Ar trebui să fiu singură în seara asta// Dacă dau târcoale prin minte pentru amintiri, încercând să simt ceva”. Ea recunoaște că inima ei nu este în locul potrivit atunci când este cu altcineva, dar își imaginează totuși fostul partener. NEVE face o paralelă strălucitoare între aceste versuri și în a doua strofă, întrebându-se dacă ei îi este dor de ea în același mod. În această strofă ea cântă: „Cum este noua ta fată// Vă întâlniți cu fantomele noastre în locuri unde nu ar fi trebuit să rămânem// Spune-mi, i-ai spus vreodată numele meu// Și te-ai amuzat// Ca și cum gândul la mine ar putea fi vreodată o greșeală cinstită”. Contrastul dintre cele două strofe este un exemplu excelent al talentului inconfundabil al NEVEI. Ea ghidează ascultătorul prin povestea emoțională care pictează o imagine vie a inimii ei frânte. „Should’ve Been Us” este un cântec inteligent care sporește și mai mult portofoliul muzical al NEVEI și evidențiază abilitățile ei naturale de artist.

NEVE provoacă fără efort sentimente de tristețe și regret prin producția fascinantă de la „Should’ve Been Us”. Piesa începe cu vocile angelice ale NEVEI însoțite de un pian suav care stabilește tonul sumbru. Pe măsură ce melodia progresează, un violoncel subtil este adăugat, amplificând și mai mult atmosfera etereală. Când prima refren lovește, producția se intensifică, scoțând la iveală elementul emoțional al piesei. Apoi, în al doilea refren, este introdus un ritm sintetizator stabil, încheind piesa cu un climax puternic al producției. Pe tot parcursul cântecului, vocile NEVEI sunt pline de o pasiune atât de adâncă încât ascultătorul nu poate să nu simtă durerea pe care o suferă. „Should’ve Been Us” este o piesă extraordinară care utilizează versuri vulnerabile și o producție melancolică pentru a stârni emoții puternice în ascultător, ilustrând abilitățile impresionante de compoziție a NEVEI.

NEVE este o cântăreață pop și compozitoare din Irlanda. Ea a scris muzică pe care oamenii o pot simți în dormitorul ei de când își poate aduce aminte. Primul ei single, „guy friends”, a fost lansat în aprilie 2022, introducând-o în industrie. „Should’ve Been Us” marchează primul ei single din 2023 și al optulea single în total. Cu toate că și-a făcut debutul acum mai puțin de un an, NEVE a adunat deja un număr mare de fani dedicați. Ea are 508,6 mii de urmăritori pe TikTok și 22,4 mii de urmăritori pe Instagram. În ultimul an, ea a participat în turnee ca artist de deschidere pentru Lilla Vargen și a susținut câteva concerte mici. În prezent, ea este artistul de deschidere pentru Betty Who în turul european al turneului.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți