Recenzie: Should’ve Known – Livi Jacobs

Recenzie: Should've Known - Livi Jacobs

Livi Jacobs este din nou în prim-plan după lansarea sa muzicală inițială cu o altă melodie pe care o vei îndrăgi instant, „Should’ve Known”. Acest artist promițător ne-a arătat acum două laturi ale talentelor sale muzicale, demonstrând că ea poate cu adevărat să facă totul. „Should’ve Known” descrie călătoria spre iluminarea după o despărțire. Cântând povestea, Livi cântă „Ai spus cum ai trecut peste asta. Dar tot vorbești prostii. Mi-ai promis lumea. Se pare că cuvintele nu înseamnă nimic. Știi că tot ce se întoarce se întoarce înapoi, dragule”. Învățând din trecut, acum vede unde a fost condusă greșit. Privind acum, cum lucrurile ar fi putut părea odată bune, dar uitându-se la acțiunile care au fost împinse la o parte, acum poate vedea cu adevărat adevăratele culori ale fostului ei.

„Should’ve Known” evocă un vibe de rock mellow din anii ’70 împachetat într-un clasic melodios upbeat de country pop. Această melodie se află între o forță acustică moale, dar sufletistică. Livi își crează un nou spațiu într-un pop country liniștit și mellow. Sună ca multe domenii diferite care trebuie să funcționeze în armonie, dar Livi face ca asta să sune ca o mașină bine unsă și fin ajustată. Melodia începe cu un sunet acustic adânc și un beat ferm. Dezgolind straturile și privind înăuntrul ei, Livi adaugă o nouă dimensiune sunetului său. Livi a creat o operă de artă, melodia sa se prezintă ca o melodie frumoasă și fascinantă!

Născută în Austria, Livi Jacobs cucerește lumea muzicală. Prin crearea unui sunet unic pentru ea, care se diferențiază de zgomotele mediei, Livi are o prezență în creștere pe social media, care înflorește odată cu dezvoltarea sunetului ei. Adăugând „Should’ve Known” la discografia sa, ea demonstrează deja atât un cântec plin de energie, urmându-și mai melancolicul și înțepătorul „Goodbye”. Livi își mărește rapid prezența, așa că cu siguranță nu vei vrea să ratezi următorul ei pas. Asigură-te că o urmărești pe Livi Jacobs mai jos și ascultă „Should’ve Known”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți