Recenzie: Silence Me (To Death) – Daimy Lotus

Recenzie: Silence Me (To Death) - Daimy Lotus

Silenceul este ensoritor. Nu există nimic mai rău sau mai enervant decât să primești tratamentul tăcerii de la cineva care ar trebui să te iubească. Atunci când petreci mult timp cu cineva, este inevitabil să ai o ceartă sau un conflict la un moment dat în relația voastră. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să te așezi și să discuți despre asta; comunicarea este cheia pentru o legătură sănătoasă și sinceră. Lucrul greșit de făcut ar fi să-i ignori pur și simplu, sau să minimalizezi sentimentele lor și să fii ipocrit, pretinzând că nu s-a întâmplat nimic. „Silence Me (To Death)” de Daimy Lotus vorbește despre ceea ce am vrea să le spunem tuturor acelor oameni toxici care și-au închis sentimentele și ne-au exclus complet.

Scrisă despre o veche prietenie de colegiu, Daimy a ajuns la limită cu lipsa de comunicare în relațiile ei. Vorbind despre lansare, Daimy explică că tratarea cu tăcere este una dintre lucrurile care o irită cel mai mult. Ea consideră important să te simți văzut și auzit, așa cum ar trebui să facem cu toții. Ea a scris această melodie ca un excedent pentru mânia ei, iar acum avem onoarea de a auzi acest imn de rock și pop incredibil de nebunesc. Nu doar versurile sunt foarte relatabile, ci și înfățișarea audio este extrem de captivantă. Daimy are o voce puternică și emoțională, iar împreună cu instrumentația influențată de punk, „Silence Me (To Death)” este bomba muzicală a anului.

Daimy Lotus este o cântăreață și compozitoare pop și alternativă olandeză. Din Olanda, Daimy folosește rock-ul și punk-ul pentru a intensifica sunetul modern al muzicii sale pop și utilizează teme precum inima frântă și sănătatea mentală pentru a scrie bucăți muzicale relatabile și emoționale. Daimy este o artistă născută cu talent și cântă de la o vârstă fragedă. Ea a început să scrie cântece și a lansat primul ei EP, „15”, la vârsta de 18 ani. Din 2017, a început să colaboreze și să scrie cântece pentru alți artiști. A cântat pe unele dintre cele mai mari scene și a avut concerte cu casa închisă în Olanda și a cântat la festivaluri în peste 20 de orașe diferite. Daimy a lansat în acest an alte două single-uri, „Enemy” și „Stairway To Hell”. Dacă ți-a plăcut „Silence Me (To Death)”, asigură-te că le asculți și pe acestea!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți