Recenzie: silly sad girl song – Carlay

Recenzie: silly sad girl song - Carlay

Între muncă și școală, nu găsesc niciun timp liber pentru mine. Simt că cele două spații m-au înghițit în întregime. Nu mai am energie să mă îmbrac cum obișnuiam. Consum cantități periculoase de cafea pentru a simți orice fel de excitement. Și am început să încărunțesc prematur – și nu mă încruntau într-un loc cool, ci în vârful capului, așa că este mult mai vizibil. În cele din urmă, nu mă mai recunosc și asta mă face să mă simt un pic fără direcție. Din fericire, melodia „silly sad girl song” a lui Carlay mă face să mă simt puțin mai puțin singură în această experiență.

Melodia „silly sad girl song” a lui Carlay este o oda alternative-pop pentru a te simți fără direcție în viață, care utilizează un simbolism puternic pentru a exprima acest sentiment. Melodia începe cu sintetizatoare aeriene care imită ticăitul unui ceas. Aceasta nu este doar o amintire simbolică a timpului care a trecut deja, ci și modul în care simțim că timpul trece pe lângă noi în timp ce ne simțim pierduți în viață. De asemenea, ajută să stabilească puțin context pentru primul vers: a trecut ceva timp de când artistul s-a simțit ca el însuși. Chiar și atunci când găsește energia să se construiască suficient de mult pentru a ieși în al doilea vers, „ma împiedic de hainele mele de pe jos”. Aici avem un joc de cuvinte: există un înțeles atât literal, cât și figurat în această strofă. Hainele de pe jos surprind perfect starea de dezorganizare în care ne aflăm atunci când ne simțim fără direcție. De asemenea, reprezintă relația nesatisfăcătoare pe care o dezvoltăm cu noi înșine în această stare emoțională, deoarece suntem conștienți de faptul că nu suntem noi înșine în acest moment. Carlay pune accent pe această relație cu noi înșine în al treilea vers: „Urăsc tăcerea / Coborând scările / Totul ecouează în urmă / Mi-aduce aminte că nu este nimeni acolo”. Această strofă este puternică, recunoaște faptul că nu ne mai simțim acasă înăuntrul nostru atunci când ne simțim pierduți. Pe lângă faptul că ne simțim fără direcție, suntem confruntați cu faptul că am pierdut o parte din identitatea noastră. Refrenul se aude și rezumă noțiunile cu care ne-am obișnuit în strofele anterioare. Dar melodia brusc ia o atitudine jucaușă – este o schimbare simbolică în atitudinea față de sentimentul de pierdere. În timp ce înainte eram critici față de noi înșine, acum ne împăcăm cu această stare de spirit. Acum abordăm sentimentul de pierdere – acceptarea lui ne va ajuta în cele din urmă să ne găsim direcția din nou.

Carlay este un cântăreț, compozitor și producător cu sediul în Toronto, Canada. Discografia artistului are cântece de stil confesional care oferă ascultătorilor o privire în viața și starea emoțională a lor. Crețiile lor muzicale reflectă în mod direct viziunea lor asupra muzicii; muzica este o modalitate de a detalia și de a povesti despre momentele care alcătuiesc viața noastră. Prin crearea unei muzici atât de profund intime, Carlay oferă ascultătorilor o experiență captivantă care le permite să călătorească în diferite momente din propriile lor vieți. Dacă v-ați bucurat de muzica artistului la fel de mult ca și mine, arătați-le puțină iubire virtuală sub formă de stream-uri, like-uri și follow-uri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți