Recenzie: “Skinny Dipping” – Jessica Woodlee

Recenzie: “Skinny Dipping” - Jessica Woodlee

Toți știm cum este când vara se încheie. Îți dai seama că distracția trebuie să se termine la un moment dat! Din fericire, Jessica Woodlee a lansat recent un nou single intitulat „Skinny Dipping”, care cu siguranță va servi ca o amintire să trăiești viața în plin înainte ca vara să se încheie! „Skinny Dipping” este o melodie animată care, fără îndoială, te va face să vrei să dai jos toate ferestrele mașinii pe măsură ce cântări fiecare vers. În timp ce mi-a plăcut întreaga melodie, au fost câteva versuri cu care m-am conectat cu adevărat. „Și acum sunt acasă pentru prima dată într-un an, nu se simte la fel fără ei aici.” Este un vers care m-a atins cu adevărat din motive mari! M-am mutat din Rhode Island în Texas pentru facultate, lăsând în urmă practic totul și pe toată lumea pe care o știam. Deci, atunci când mă întorc o dată sau de două ori pe an, este puțin ciudat la început. Dar, am un mic grup de prieteni din liceu care știu întotdeauna cum să se asigure că-mi petrec vara făcând lucruri nostalgice pe care le-am învățat să le iubesc de-a lungul anilor!

Ascultă „Skinny Dipping” aici!

Sunt atât de multe elemente distractive în această melodie! În primul rând, îmi place absolut cât de animată este! „Skinny Dipping” este ceea ce aș numi melodia perfectă de vară! Totuși, deși îmi place ritmul acestei melodii, adevărata stea a spectacolului este vocea impresionantă a lui Woodlee. Nu pot să o compar cu nimeni altcineva, este atât de unică și perfectă pentru acest stil de melodie. Woodlee folosește vocea de cap într-o bună parte a melodiei. Asta a dus la câteva tulburări puternice și o strigare captivantă la sfârșitul ultimului refren.

Jessica Woodlee este o cântăreață, compozitoare și producătoare din New Jersey! Crescând, Woodlee a fost expusă la artiști precum Carol King și Ella Fitzgerald și, curând, a început să învețe să cânte diferite instrumente! Woodlee a lansat primul său EP, Karma, în 2017. De atunci, ea a lansat nouă single-uri pe Spotify, unde a adunat în jur de 3.000 de ascultători lunar! În prezent, Woodlee este studentă la Berklee College of Music, unde lucrează pentru a-și îmbunătăți și mai mult abilitățile impresionante. De asemenea, ea planifică să lanseze mai multe single-uri în acest an următor! Abia aștept să aud ce va lansa în viitor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți