Recenzie: Sleepovers – Sofija

Recenzie: Sleepovers - Sofija

„Sleepovers” de Sofija este un imn al puterii de sine. Nu avem nevoie de validare din partea altcuiva odată ce o găsim în noi înșine. Este plăcut să auzim complimente, dar este mai bine să ne uităm în oglindă și să le vedem pentru noi înșine. Iubirea poate părea ca o listă de verificare. Găsirea cuiva. Verificat. Să-i fac să se îndrăgostească de mine. Verificat. Să primesc complimente. Verificat. Să mergem la culcare și să ne trezim împreună în fiecare dimineață. Verificat. Să mă conving că sunt într-adevăr fericită… Verificat. Iubirea nu ar trebui să fie ceva forțat sau ceva la care să aspirăm să realizăm. Ar trebui să fie organică și reală. Ar trebui să petrecem timp cu cineva pentru că alegem să o facem și nu pentru că simțim că trebuie să fim relevanți sau importanți în ochii societății, a prietenilor, a familiei și a rețelelor sociale. Sofija adoptă o poziție independentă, de ultimă instanță, și spune că este bună pe cont propriu. Nu se va mulțumi cu mai puțin decât ceea ce merită, adică totul, și cred că aceasta este o lecție foarte importantă pentru toți să o înțeleagă. Desigur, poți totuși să dorești o conversație plăcută sau să te simți dorit, dar să pretinzi că simți o legătură este mai singur decât să fii singur. Relația care contează în cele din urmă este cea pe care o avem cu noi înșine. Nu vom petrece niciodată mai mult timp cu cineva decât cu noi înșine, așa că aceasta este relația pe care trebuie să o hrănim și să o prețuim. Unele persoane pur și simplu nu sunt menite pentru noi și trebuie să le lăsăm să doarmă … singure.

Momentul în care începe această melodie, te simți ca și cum ai aluneca într-un vis. Există o energie liniștitoare care corespunde cu versurile puternice. Cuvintele ei sunt toate gândurile pe care le avem atunci când ne atinge capul perna și pe care le ținem secrete și nu le împărtășim cu nimeni altcineva. Această melodie pare că ne citește din jurnal. Ne încolăcește într-o pătură caldă de confort și ne anunță că nu suntem singuri cu aceste gânduri, vise și temeri. Versurile ei sunt dinamice și convingătoare și se potrivesc perfect cu acompaniamentul desprins de peisaj. Aceasta este o melodie pe care o vei asculta în mod repetat și îți va reaminti mereu de valoarea ta.

Sofija este o putere în vârstă de 24 de ani. Este o artistă R&B din Portland. Ea aduce o perspectivă proaspătă în industria muzicală. Versurile ei sunt pline de suflet, iar muzica ei este captivantă. Ea combină cele mai bune elemente ale muzicii R&B și Pop pentru a crea o experiență unică pentru ascultătorii săi. Sofija este un talent în ascensiune și cucereste scena muzicii independente. Este înțeleapta dincolo de ani și este cineva căruia nu doar îți dorești să-i asculți muzica, dar și să înveți de la ea. Ea abia își începe călătoria, iar cu talentul său autentic și energia captivantă, cu siguranță trebuie să o ținem sub observație.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți