Recenzie: Slow Dancing – Lucy McWilliams

Recenzie: Slow Dancing - Lucy McWilliams

Imaginează-ți protagonista cărții tale preferate dansând în cele din urmă cu interesul ei sentimental la o baloanță la care amândoi au ajuns întâmplător. Climaxul relației lor pe cale să se întâmple în sfârșit. Asta este exact vibrația pe care o emite „Slow Dancing” de Lucy McWilliams. În ritmul lent și intens asemănător cu cel din multe cântece ale lui Lana Del Rey, Lucy cântă despre starea euforică pe care o poate avea cineva în timp ce dansează încet cu un străin într-un bar. Starea de a fi cu cineva pe care nu l-ai întâlnit niciodată, dar care te ține în brațe ca și cum ar fi trecut o eternitate de când v-ați mai văzut. În ansamblu, această piesă te va transporta direct în mijlocul unei seri petrecute într-un loc străin, unde poți fi oricine alături de oricine.

Voce lui Lucy începe să ne încânte odată cu începutul cântecului. Ea stabilește decorul: un bărbat se apropie de ea într-un bar și o întreabă cum se simte. Odată cu acest prim vers, apare melodia lină a vocii lui Lucy însoțită de o melodie puternică a pianului care se calmează pe măsură ce cântă. Refrenul aduce introducerea unei chitare, iar Lucy continuă să arate calitatea liniștită a vocii sale și gama pe care o poate atinge. Mai multe detalii despre situație sunt dezvăluite în punte, unde imaginea este pictată prin versurile inteligente și descriptive ale lui Lucy, aducându-ne chiar pe podeaua lipicioasă a barului mirosind a parfum ieftin. „Slow Dancing” menține un ritm constant de-a lungul întregului cântec, pianul și instrumentele însoțitoare se aud în fundal perfect. Se potrivește perfect atmosferei creată de versurile lui Lucy.

La doar 22 de ani, Lucy este originară din Dublin, dar trăiește în prezent în Londra și își construiește o carieră. Faptul că se află într-un oraș atât de mare i-a permis să-și abordeze cu adevărat pasiunea pentru muzică. De când a locuit acolo, ea a lansat multe dintre propriile ei piese, de la single-ul ei extrem de popular „Fair Play”, care a depășit zece milioane de stream-uri pe Spotify, până la cea mai nouă piesă a sa „Slow Dancing”, pe care cu siguranță ar trebui să o asculți. O poți vedea pe Lucy live pe 23 martie la spectacolul ei din Dublin și din nou pe 20 iulie la Grădinile Iveagh din Dublin. Lucy este extrem de talentată și suntem încântați să vedem ce ne rezervă viitorul pentru ea!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți