Recenzie: Smaller Pieces – NOAH PEARCE

Recenzie: Smaller Pieces - NOAH PEARCE

Dacă ai trecut vreodată printr-o despărțire pe care nu ai dorit-o să se întâmple, știi cât de greu este să mergi mai departe. Ne amintim de vremurile bune și ne gândim la ce am fi putut face pentru a păstra conexiunea vie. Absența sa poate crea un gol în inima și mintea noastră, deoarece avem tendința de a oferi mici părți din noi înșine oamenilor din viața noastră. Acestea pot lua forma unor secrete și emoții profunde, precum tristețea sau furia. În noua lui piesă energetică, „Smaller Pieces”, Noah Pearce reflectă sincer despre cât de greu este să treci peste o despărțire. Cei care trec în prezent prin aceeași situație se vor simți conectați la emoția profundă din cuvintele lui și vor ști că nu sunt singuri.

Instrumentația și versurile piesei „Smaller Pieces” lucrează ambele pentru a ilustra cât de mult se străduiește Pearce să treacă peste momentele dificile ale unei despărțiri. Chitara electrică de la începutul primei strofe avea un sunet sfidător pentru mine. Aceasta susține versuri precum „Șase luni și nu pot să mă opresc din a gândi la ceva despre tine.” Muzica devine mai energică la cuvintele „emoțiile mele bătând la ușă”. Refrenul atinge punctul culminant cu cuvintele „Nu vreau să trăiesc fără asta.” Chitara de la început este acum dublată de tobe și alte elemente care-i dau un fel de sunet disco. A doua strofă și refrenul urmează un model similar, în timp ce Pearce cântă „Eclipsându-mi amintirile, trec de la gri la colorat. Nu pot să-mi dau seama dacă ne-am dat prea repede bătălia.” Scopul principal al lui Noah Pearce în compunerea muzicii este să fie el însuși și cred că cu siguranță îl atinge cu această piesă. Este nevoie de curaj pentru a prezenta această expresie a emoției profunde.

Noah Pearce este un cântăreț/compozitor care s-a născut în Johannesburg, Africa de Sud. Mai târziu, s-a mutat în Luxembourg, unde și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei. Când era mai tânăr, Pearce a descoperit că muzica este o evadare binevenită din viața de zi cu zi. Talentul său a înflorit într-o carieră muzicală. „Smaller Pieces” face parte din noul său EP, intitulat Domicile. Acest album mai include și piesa sa „Ballet Dancer.” Similară cu „Smaller Pieces”, piesa este de asemenea o melodie energică despre navigarea prin despărțire. Aceasta a urcat pe locul 4 în topul Chartbreaker Chart, din cadrul stației Eldoradio din Luxembourg. Mi-a plăcut să ascult muzica lui Noah Pearce și abia aștept să văd ce va crea în viitor. Urmați toate conturile sale de social media de mai jos pentru a afla mai multe despre el și pentru a fi la curent cu noile lansări!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți