Recenzie: SMOKE – Sval

Recenzie: SMOKE - Sval

O melodie alimentată de dorințe interzise, Sval cucerește lumea muzicii pop cu noul ei single, „SMOKE”. Acest cântec proaspăt este plin de teme ușor de identificat, în timp ce Sval se avână într-o prietenie care a devenit mai mult ca o relație secretă. Acest cântec jucăuș își dezvăluie versurile despre prietenia nu tocmai platonica și lasă să se înțeleagă că există o foame de a fi mai mult decât prieteni. Cu versuri precum: „Și dansez cu tine sus în camera mea/Cu trupul tău/Pe trupul meu, îl ai/Dansează când nu e nimeni acasă/Păstrează tăcerea/Unde e fum, e și foc”, nu există nicio îndoială că această prietenie s-a transformat în ceva mai mult.

Abatându-se de la stilul ei obișnuit, Sval a ales să compună o piesă mai ușoară cu „SMOKE”. De obicei, ea preferă să compună cântece triste, dar a vrut ca acesta să fie ceva cu care ascultătorii să se simtă bine ascultând și cântând. „SMOKE” conține ritmuri energice pop și melodii jucăușe, evidențiind dorința arzătoare împletită în versurile acestui cântec. Vocalizele clare și moi ale lui Sval se aud deasupra unui peisaj sonor sintetizat intens – ușor și aerian ca un șoaptă de fum. Radiază energia muzicii pop contemporane, iar piesa imbogățită de sintetizator creează o atmosferă ambientală și un sunet foarte captivant. Un adevărat capodoperă pop, „SMOKE” continuă să evidențieze abilitățile de compoziție și creativitatea efervescentă ale lui Sval.

Sval, o artistă în vârstă de 24 de ani din Norvegia, a avut succes semnificativ în cariera sa până acum. Ună tânără stea pop în ascensiune, Sval a fost remarcată în țara sa natală ca fiind câștigătoare a Melodi Grand Prix Junior în 2011 cu piesa sa, „Tranger Deg”. Din acea perioadă, a strâns milioane de stream-uri și a cultivat o bază de fani devotați în Norvegia. Sval a lansat muzică timp de peste 10 ani și a compus de mai mult de 15 ani. Cântecele ei single „Jealousy” și „(I Can’t Be Your) Medicine” au fost difuzate la radio în 2020. Aceste piese au urmat lansarea primului ei EP, Young Alien. Sval se bucură să compună cântece atât în engleză, cât și în norvegiană, dar întotdeauna a preferat să compună în engleză. Fiind o persoană nostalgică, compozițiile lui Sval sunt adesea inspirate de amintirile personale și momentele din trecutul ei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți