Recenzie: So Bad Together – Tash Blake

Recenzie: So Bad Together - Tash Blake

Cred că George Carlin a fost singura persoană dispusă să recunoască că este un fan al entropiei. Entropia în acest context se referă la lipsa de ordine și la imprevizibilitatea care vine odată cu dezordinea – cu alte cuvinte, haos pur. NE place haosul, în special haosul care provoacă ravagii în relațiile romantice. Dacă nu am fi așa, emisiunile de reality dating precum The Bachelor, Love Island, Sexy Beasts și The Flavor of Love nu ar fi devenit puncte culminante ale culturii pop. De aceea suntem obsedați și de relațiile romantice proaste din Hollywood. De la mariajele multiple ale lui Elizabeth Taylor la relația fierbinte și rece a lui Megan Fox cu MGK, suntem fani ai romantismului entropic. Și la fel este și Tash Blake.

În ultimul său single, „So Bad Together”, Tash Blake explorează fascinația noastră pentru relațiile haotice care au fost plasate sub microscopul ochilor publicului.

„So Bad Together” este un imn Dance-Pop dedicat portretizării nesănătoase a romantismului în Hollywood și entuziasmului nostru excesiv de a-l consuma. Piesa începe cu sintetizatoare intense și ritmuri mixte pentru a oferi ascultătorilor o mică gustare a cât de captivantă este relația discutată. Cu adrenalina ascultătorilor la punctul maxim, Blake dezvăluie câteva detalii despre parteneri în primele câteva versuri. Dar cel mai șocant detaliu este cât de captivantă va fi relația atunci când „dragostea este atât de profundă”. Vocile excepționale ale lui Blake fac această conexiune să sune atât de atrăgătoare și seducătoare, dar este doar o iluzie în fața obiectivului camerei. În spatele ușilor închise, intimitatea intensă a relației nu se ridică la idealul pe care îl reprezintă. În schimb, relația devine un „plot twist”, părând mai mult a conexiune din Fatal Attraction. Caracterul fatalist este accentuat în refren: „Fie că este durere sau plăcere / Totul este la fel / Îți promit că voi trece prin orice este necesar / Pentru că e doar tu / DOAR tu”. Aceasta a depășit stadiul unei simple relații, este acum o obsesie dăunătoare. Obsesia nu aparține doar unui partener din relație, ci și spectatorilor voyeuristi ai acestei relații. Titlul piesei servește ca un dublu sens pentru a confirma acest lucru. „So Bad Together” nu se referă doar la cât de toxice sunt aceste relații pentru cei implicați în ele, ci și la relația toxică dintre reclama continuă și dorința spectatorilor de a consuma și de a proiecta acest sentiment entropic în propriile relații pentru a re crea aceeași emoție.

Tash Blake este o cântăreață, textieră și o posibilă produsă a iubirii dintre Brittney Spears, Lady Gaga și Madonna, cu sediul în Los Angeles. Având o experiență în domeniile dansului și teatrului muzical, nu este surprinzător faptul că talentul vocal al artistei și prezența sa scenică oferă ascultătorilor o experiență transcedentală, asemenea idolilor menționați mai sus.În decembrie a lansat primul său single, „Mannequin”. Videoclipul acompaniator a fost lansat luna trecută și a acumulat peste două milioane de vizualizări! Imaginile uimitoare dau vibrații de fem-fatale pentru a împuternici pe oricine a fost jefuit de identitatea sa într-o relație manipulativă. „So Bad Together” este noul single al lui Blake, și nu pot să aștept să văd ce videoclip va concepe pentru el. Dacă v-a plăcut comentariul lui Blake despre fascinația publicului pentru romancele rele, arătați-i dragoste virtuală sub formă de streaming-uri, like-uri și follow-uri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți