Recenzie: Sober – John Hugo

Recenzie: Sober - John Hugo

Te-ai îndrăgostit vreodată de cineva atât de mult încât erai dispus să faci orice pentru ei? Uneori, când vrem să ajutăm pe cei pe care îi iubim, ne resping fără să realizeze cât de mult ne doare. „Sober” detaliază dorința de a-ți ajuta cineva drag, dar de a nu putea face asta. Sobrietatea este adesea o luptă pe care o persoană trebuie să o poarte pentru sine însuși, iar cântărețul John Hugo reflectă asupra dificultății de a fi acolo pentru o persoană în timp ce aceasta se pierde. John este foarte sincer și vulnerabil în timp ce cântă despre durerea care poate apărea atunci când o persoană dragă se luptă cu sobrietatea, implorând la un moment dat în melodia sa. Deși piesa poate părea întunecată și serioasă, sintetizatoarele superbe dau un ritm funky „Sober”-ului care te va face să dansezi.

„Sober” este combinația perfectă între sintetizatoarele anilor ’80 și pop, cu vocalurile uimitoare ale lui John. Cântărețul își arată emoțiile autentice prin versurile sale triste și vocea minunată, dar menține melodia ușoară cu un ritm vesel. Single-ul a fost inițial compus ca o baladă datorită temei sobrietății, însă piesa a evoluat într-o melodie pop nostalgică și înviorătoare. Ritmul ușor te face instantaneu să vrei să dansezi. Îmi pot închipui cu ușurință această piesă într-un club de dans înainte de a deveni melodia verii cu peisajul său sonor unic, dar familiar. Această piesă este incredibilă și are voci fantastice, un ritm captivant și sintetizatoare remarcabile.

John Hugo este un artist din Stockholm, Suedia. A crescut într-o familie muzicală, unde își scrie și înregistrează muzica alături de fratele său, Ludvig Algonkin. Iubirea familiei sale pentru muzică și expunerea timpurie au devenit fundația propriei sale călătorii muzicale, care l-a condus să se alăture corurilor și trupelor în timpul copilăriei. John este inspirat de artiști precum Fleetwood Mac, The 1975, Harry Styles și Prince. Cântărețul este fascinat de muzica anilor ’60, ’70 și ’80, oferind sunetului său o vibrație nostalgică. Artistul și-a lansat primul single în ianuarie 2023, intitulat „Old School”, care are o atmosferă similară anilor ’80. Asigură-te că îi arăți lui John un sprijin, ascultându-i melodia și dând click pe link-urile de mai jos!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți