Recenzie: Soft Place To Land – Souvenir

Recenzie: Soft Place To Land - Souvenir

„Soft Place To Land” este un tur de forță al trecutului și prezentului ringului de dans, prezentând cea mai chimerică și transformatoare interpretare a muzicii synth pop de la Souvenir. Michael Fenuccio – forța creatoare din spatele trupei Souvenir – aduce atât o senzație de încântare, cât și de confort în imnul său pentru bucuria queer și siguranța în relație. Synth-urile efervescente înmoaie refrenul de vară, transformând promisiunile și devotiunile lui Fenuccio într-o sticlă proaspăt deschisă de șampanie. Vocea sa este stratificată dens, falsetul seren conferind melodiilor luminoase o calitate aeriană. Extazul înălțător al refrenului este deosebit de eficient după versurile încântătoare. Pe măsură ce Souvenir caută conectare, bass-ul profund se mișcă hipnotic sub glasul său subțire. Pe măsură ce Fenuccio își plasează inima în mâinile iubirii, vocea sa strălucește ca soarele de pe valurile oceanului.

„Iubito, dragostea mea este sub apă, iar acea apă sunt mâinile tale”, spune piesa de mijloc „Soft Place To Land”. Fenuccio simte dragostea ca pe o siguranță, o protecție și o afecțiune care cuprinde totul. Pentru a iubi cu adevărat pe cineva, după cum sugerează el, trebuie să le oferi o senzație de înțelegere necondiționată. „Steau în apă și îmi iau timpul”, zâmbește fără a da importanță timpului, „o să-ți arăt cât de adânc putem merge”. Euforia refrenului ce învăluie totul nu este o săritură în apă adâncă fără nicio îndoială – este trecerea ușoară peste adâncime fără o clipă de îndoială. „Spune-mi toate mărturisirile tale, așează-le lângă mine”, imploră el: o devotare sinceră și holistică. Iubirea profundă și deplină, în lumea întâlnită în „Soft Place To Land”, este ca și cum ai respira sub apă.

Artistul din Brooklyn, Souvenir, și-a croit drumul în peisajul muzicii pop cu o creștere constantă în fiecare an. EP-ul său din anul trecut, „Human Nature”, a adus împreună colaborarea impecabilă dintre Fenuccio și producătorul Dominic Florio. Cei doi au continuat să lucreze împreună și după lansarea strălucitoarei EP-uri de șase piese a lui Souvenir, cu Florio producând „Soft Place To Land”, precum și piesa lansată anterior, „Karma”. Cu amestecul său de sunete clasice și contemporane, Souvenir găsește un apel larg, fără a-și sacrifica îndrăzneala. Muzica sa stă mărturie pentru experiențele queer moderne, de la iubire la suferință în dragoste.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți