Recenzie: Somebody, Nobody – Have A Good Day

Recenzie: Somebody

Uneori, când intri într-o relație – în special una pe termen lung – ne atașăm atât de mult încât începem să ne pierdem individualitatea. Apoi, când te desparți, trebuie să înveți din nou cine ești și cum să fii singur. Să te redescoperi poate fi foarte dificil la început, dar după un timp găsești o nouă fericire în a descoperi lucruri despre tine pe care nu le-ai fi văzut în timpul unei relații. Chiar dacă te lupti cu identitatea ta înafara cauzată de pierderea unei relații, am piesa perfectă pentru tine. „Somebody, Nobody” de Have A Good Day este un imn care te face să te simți bine despre găsirea locului tău în lume ca individ. Ce te face cineva în cercul tău propriu al lumii? Ce te face nimeni ca o mică specie în acest univers nebun? Această piesă te face să te apreciezi pe tine și miracolele vieții puțin mai mult.

Muzica „Feel-Good” și sunetele nostalgice revin puternic în industrie și Have A Good Day se alătură trendului cu „Somebody, Nobody”. Ritmul clasic pop se asociază cu o linie de bas la care trebuie să te ridici și să dansezi. Sintetizatoarele visătoare completează vocile pe tot parcursul piesei și creează un peisaj sonor euforic; este aproape ca o experiență în afara corpului dacă îți închizi ochii și doar asculți producția incredibilă și ritmul. Această piesă radiază vibrații pozitive și energie bună. Dacă ai o zi dificilă sau ai nevoie de o mustrare cum că ai un loc în această lume, „Somebody, Nobody” este piesa perfectă pentru tine.

Have A Good Day este un proiect indie-pop din Australia, creat de artiștii talentați James MacCallum și Luke Minness. Deși ambii au o experiență impresionantă de lucrare la proiecte pentru alți artiști și de performanță ca indivizi, nu există nicio îndoială că Have A Good Day își va marca prezența în muzică. Sunetul lor energic, plin de bucurie și jucăuș este captivant fără îndoială. Deși „Somebody, Nobody” este primul lor single ca duo, au mult mai multe în plan pentru acest an. Asigură-te că vezi videoclipul oficial pentru „Somebody, Nobody” regizat de Marcus Wong de mai sus și urmărește-i pe rețelele lor sociale de mai jos pentru a fi la curent cu călătoria lor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți