Recenzie: Somebody’s Somebody – Ashley Elle

Recenzie: Somebody's Somebody - Ashley Elle

Este unul dintre cele mai rele sentimente când ceva bun în viața ta îți scapă printre degete, mai ales când motivul este în afara controlului tău. Ashley Elle știe asta și scrie despre experiența în noua ei piesă. Elle vorbește ascultătorilor despre tristețea de a-l vedea pe crush-ul său cu altcineva după ce credea că totul este minunat. Din toate lucrurile, pierderea iubirii este în mod special grea. Ne dorim în mod literal această senzație, deoarece afecțiunea eliberează substanțele chimice benefice în creierul nostru. De asemenea, ne dă simțul importanței atunci când ne simțim dorite de o altă persoană, de a fi „cineva pentru cineva”.

Mi-a plăcut instrumentația acestei piese. Se îmbină perfect cu atmosfera tristă a versurilor, menținând totuși un sunet pop ușor și optimist. În versuri auzim o chitară. Atunci când ajunge la refren, auzim un claviatură care transmite o vibrație pop din anii ’80. În ceea ce privește versurile, mi-a plăcut faptul că spun o poveste. În primul vers, Elle este entuziasmată în timp ce se pregătește să-l revadă pe crush-ul ei. Apoi, își dă vina pe ea însăși pentru că a fost naivă și nu a acordat atenție semnelor pentru ceea ce urmează să se întâmple. În al doilea vers, Elle încearcă să-și asigure singură că poate „să facă lucruri pe care le-ar regreta”. În refren, acceptă în mod reticent că iubirea nu mai există. Acest lucru nu înlătură dorința de a fi dorită însă. Piesa se încheie cu Elle declarând că își dorește să știe despre ceea ce avea să se întâmple: „Aș fi dorit să mi-ai spus”. Până la urmă, surpriza întregului lucru a fost probabil ceea ce a rănit cel mai mult.

Ashley Elle este o cântăreață/compozitoare din Statele Unite care a crescut în Los Angeles. Dragostea ei pentru muzică s-a dezvoltat încă de la o vârstă fragedă când a început să cânte la chitară și pian. Ulterior, a urmat cursurile Universității Loyola Marymount. În 2019, Elle a semnat un contract de publicare cu Given Entertainment din Nashville. Aceasta i-a oferit un mijloc de a-și împărtăși munca grea cu lumea. „Somebody’s Somebody” este a doua piesă lansată de Elle în 2023. Prima ei lansare a fost o baladă pop reflexivă numită „Heavy, Heavy, Heavy”. Este o piesă foarte sinceră și vulnerabilă în care își eliberează toate emoțiile negative. Mi-a plăcut să ascult muzica lui Ashley Elle și aștept cu nerăbdare să aud ce mai pregătește. Urmați toate social media ale ei de mai jos pentru a fi la curent cu noile lansări!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți