Recenzie: Someone Like You – Ginger Lo

Recenzie: Someone Like You - Ginger Lo

„Someone Like You” este o expresie a celor mai intime emoții pe care o persoană le poate experimenta, chimia care îi convinge pe cineva că celălalt este „alesul”. Se ia în considerare relația, în principal, în raport cu cele din trecut, „cineva ca tine” evidențiind această persoană față de restul. Focalizându-se pe această diferență, ascultătorul și cântărețul pot reflecta la cei care nu erau asemenea lor, cei care au venit înaintea acestei schimbări pozitive menționate atât de mult în versuri și, la rândul lor, oferă posibilitatea unei mai mari aprecieri a lor. Un ton electric-pop reflectă electricitatea pe care Ginger Lo încearcă să o descrie și să o reconstituie, surprinzând în esență scânteia dintre două persoane care, de obicei, este atât de specială datorită indescriptibilității sale.

Melodia începe cu o voce care cântă „Cine va fi primul care va cădea?” o întrebare care solicită să afle care dintre cei doi în relație poate dezvolta sentimente primul, dar și implică acest subiect mai amplu de „care dintre ei”. O altă voce se alătură imediat, modul în care cântă împreună este clasic, amintește aproape de cântecele din anii ’50 sau ’60, dar cu o nuanță modernă în producție. Pe măsură ce Ginger Lo cântă despre etapele îndrăgostirii, descriind frecvența cardiacă și tensiunea romantică dintre cei doi, muzica se potrivește cu ritmul inimii nervoase. Când ea devine prima care cade și admite admirația față de această persoană, acest ritm tensionat încetează și refrenul începe cu o muzică mai veselă și voci mai fluide. Ea continuă să-și descrie gândurile și emoțiile legate de ei în mai mult detaliu până când găsește din nou alinare afirmând cât de specială este această persoană pentru ea. „Cineva ca tine” repetă ea și piesa se încheie.

Ginger Lo este o trupă bazată în Stockholm, care îi are ca membri pe cei doi artiști pop, Theresia și Lovisa. Grupul a început acum patru ani, în 2019, când artiștii lucrau separat la un eveniment în Spania, compatibilitatea între vocile lor a declanșat o prietenie și de aici a apărut Ginger Lo. Cei doi au lansat primul lor single anul trecut, „You Can’t Hurry Love”, o versiune cover a unei melodii clasice din anii ’60 însă cu o schimbare electrică, un subiect prezent și în cel de-al doilea și cel mai nou single al lor, „Someone Like You”. În ciuda faptului că sunt o pereche destul de nouă, Ginger Lo a obținut deja aproape 100.000 de difuzări la primul lor release, iar piesa „Someone Like You” își crește popularitatea de la o zi la alta. Ascultă-o și urmărește-i mai jos pentru a fi la curent.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți