Recenzie: Someone You Once Had – ROSIE

Recenzie: Someone You Once Had - ROSIE

Recunoaștem cu toții că la un moment dat în viața noastră, am luat lucrurile bune pe care le avem ca atare. Uneori, acea bucurie este o persoană. Ne obișnuim atât de mult să îi avem alături și nu reușim să le dăm oamenilor valoroși aprecierea pe care o merită. Dar atunci când aceștia decid să nu mai facă parte din viața noastră, ne îndurerăm profund pierderea lor. Acum, pune-te în locul celor care au fost luați de-a gata. ROSIE reflectă asupra acestei situații în imnul despărțirii sale, „Someone You Once Had” (Cineva pe care l-ai avut cândva). Ea îi spune ascultătorilor despre un fost iubit care nu i-a arătat aprecierea pe care o merita și cum și-a dat seama de valoarea ei. Folosește fiecare aspect al cântecului pentru a demonstra o putere redescoperită. În ansamblu, consider că transmite un mesaj bun și va fi foarte inspirator pentru ascultători.

Primul aspect al cântecului care mi-a atras atenția a fost progresia instrumentației și versurilor. Primul vers începe cu o melodie lentă de pian pe măsură ce ROSIE întreabă lucruri precum „ai fost întotdeauna atât de bun la a respinge oamenii?” Poți auzi cum muzica crește odată cu ajungerea la refren și cum ROSIE își dă seama de valoarea ei. Refrenul se încheie cu cuvintele ei de despărțire, „Voi fi doar cineva pe care l-ai avut cândva”. Al doilea vers este, de asemenea, o reflecție asupra relației ei, pe măsură ce cântă „credeam că nu există nimic care să ne poată despărți”. La al doilea refren, ROSIE câștigă și mai multă putere, cântecul accelerând. Instrumentația se schimbă pentru a include pianul, chitara și tobele. ROSIE își folosește darul muzicii pentru a le învăța ascultătorilor o lecție valoroasă. Trebuie să fim recunoscători pentru toate lucrurile bune pe care le avem în fiecare zi.

ROSIE este o cântăreață și compozitoare din New York. A crescut într-o familie de muzicieni și a început să scrie cântece de la o vârstă fragedă. Este o adeptă a autenticității deplinite și trăiește acest lucru atât în personalitatea ei, cât și în muzica sa. Un alt cântec al ROSIE, cu care oamenii se pot identifica, este „Something I Hate” (Ceva ce urăsc). Este o baladă de chitară dulce despre învățarea să te iubești pe tine însuți. Puteți asculta și mai mult din munca ei intensă pe albumul său de debut din 2021, „20 mg of Happiness” (20 mg de fericire). „Someone I Once Had” este prima sa lansare din 2023. A început în forță cu acesta și abia aștept să văd ce mai are în magazie! Urmați toate rețelele de socializare ale ROSIE de mai jos pentru a fi primii care află despre noile lansări și datele viitoare ale turneelor!

Revizuit de Kaitlyn Nicole

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți