Recenzie: Something Again – Alexia Rev

Recenzie: Something Again - Alexia Rev

Alexia Rev se întărește după o despărțire prin a se lăsa în voia sentimentelor negative care o însoțesc. „Something Again” explorează modelele dăunătoare în care oamenii cad atunci când se încheie o relație și descrie propria experiență a lui Rev. Această idee este înfășurată în refren, când ea cântă, „Vreau să simt ceva din nou// Ca și cum ar fi prima oară// Nu, nu voi uita// Am căzut la fund// Cu ultimul suflu al morții// Acum vreau să simt ceva din nou.” Rev ilustrează acest fund întunecat în care a căzut atunci când i-a fost frânt sufletul. S-a simțit ca și cum o parte din ea a murit și a rămas cu sentimentul de amorțeală. Acum, aceasta și-a luat viața în mâini și dorește să simtă ceva – orice. Nu-i pasă dacă este plăcere sau durere; vrea doar să se simtă din nou om. Unul dintre primele versuri pe care audiența le aude este: „Continui să încerc să umplu vidul, dar nu este suficient// Și așa intru în umbră// Poftă în iubire.” Ea recunoaște că acțiunile ei sunt doar un panaceu temporar pentru inima sa goală, dar se lasă totuși să cadă din nou în aceste modele dăunătoare. Cu toate acestea, îi spune ascultătorului că este complet mulțumită de aceasta atunci când cântă: „Îmi place puțin// Cum se simte când sunt// Fără control// Fără corp și suflet// Nu mă salvați.” Pentru ea, această comportare îi vindecă inima frântă și nu vrea ca nimeni să intervină. Vrea ca cei din jur să o lase să continue pe acest drum și să-i permită să reînceapă viața de singură în modul în care își dorește. „Something Again” este o piesă scrisă inteligent care nu este doar o eliberare catartică pentru Rev, ci și pentru fiecare ascultător care se regăsește în aceste versuri.

„Something Again” este o piesă pop energică care reprezintă genial atitudinea fără griji cu ritmul său vioi și beat-urile de sintetizator. Piesa începe cu o introducere captivantă de clape și trece în primul vers. Versul menține clapele în fundal, adăugând beat-urile de sintetizator visând și basul hipnotizant în prim-plan. Vocile divine ale lui Rev ghidează ascultătorul prin călătoria lirică a inimilor frânte, a iresponsabilității și a vindecării. În refren, basul și ritmul se atenuează, concentrându-se pe o producție de sintetizator lină care stabilește tonul emoțional al piesei. Apoi, în post-refren, piesa ia o întorsătură completă cu o producție sclipitoare. Tempo-ul se schimbă, iar tobele devin centrul atenției, împreună cu vocea lui Rev, oferind o vibrație senzuală. Se aud efecte de sunet de sintetizator unic în fundal, oferind o dinamică unică piesei. Apoi, producția originală din primul vers se întoarce pentru al doilea vers, urmat de același refren. Piesa menține o structură similară de-a lungul timpului, dar se schimbă pentru refrenul final. În locul valurilor de sintetizator liniștitoare găsite în celelalte refrene, acest refren utilizează producția găsită în vers, încheind piesa perfect. Apoi, în final, producția încetinește și devine o muzică lină de sintetizator, cu vocea mătăsoasă a lui Rev cântând primele trei versuri ale refrenului în timp ce piesa se estompează treptat. „Something Again” este o piesă vibrantă cu o producție complexă, concepută pentru a-i ajuta pe ascultători să danseze uitându-se inimile frânte.

Alexia Rev este o cântăreață și compozitoare născută în Paris și crescută în New York City, care în prezent își are sediul în Los Angeles. Venind dintr-o familie de muzicieni instruiți în mod clasic, Rev a avut o puternică admirație pentru muzică încă de la o vârstă fragedă. Ea a crescut având o combinație de influențe de la artiști precum Ray Charles, Elton John și Prince. Aceste influențe au condus la stilul său neconformist la genuri, cu o combinație perfectă de pop, funk, R&B și rock clasic. Rev și-a făcut debutul în octombrie 2021 cu single-ul său, „Lemonade”. După câteva alte lansări, „Something Again” marchează primul ei single din 2023 și al nouălea single în total. În acești doi ani scurți, Rev a făcut deja valuri mari în industria muzicală. Melodiile ei au atras atenția profesioniștilor din industrie, precum Mundane Magazine, Hollywood Digest și A&R Factory în Statele Unite, și LeFuturewav și Iggy Magazine în Franța. Ea a susținut concerte în locații iconice din Los Angeles precum The Vigil, The Mint și Adults only. Continuă să crească ca artist și este pe drumul cel bun către o celebritate bine meritată.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți