Recenzie: Something for the Weekend – Nick Kandler

Recenzie: Something for the Weekend - Nick Kandler

„Something for the Weekend” este o piesă de vară relaxată și plină de energie despre o flacără bruscă destinată exclusiv weekendului. Vară este sezonul în care nu se întâmplă absolut nimic și totuși se întâmplă totul, cu săptămâni petrecute între zile de lași și zile pline de acțiune. Kandler face o paralelă cu alocarea unei flăcări acestor zile pline de acțiune, dar nu este încă pregătit să-și împărtășească viața cu ele. Dar pentru vară, sezonul fanteziilor și aventurilor pasagere, Kandler transformă „ceva pentru weekend” în interpolări încrezătoare și mândre despre o flacără bruscă și bucuriile verii.

Kandler își folosește vocea lină și melancolică cu un fundal dansabil. Deși piesa începe mai lent, aceasta câștigă în viteză pe măsură ce refrenul trece, fiind atrăgătoare dar discretă. Kandler cântă cu sentiment, melodia lui pătrunzând în urechile audienței, chitara vioaie fiind acompaniată de bătaia constantă a tobelor. În timp ce suspină despre a face aventura lor „doar pentru weekend”, manierele și personalitatea lui Kandler se potrivesc perfect cu caracterul elegant pe care îl înfățișează, iar munca sa remarcabilă în producție alături de colaboratorii săi, Shepps și King Wizard, oferă o bază frumoasă pentru a continua să lucreze.

Nick Kandler este un cântăreț-compozitor și producător în devenire, stabilit în prezent în Los Angeles. După lansarea primului său single „Closure” în 2020, a luat o scurtă pauză pe măsură ce lumea se confrunta cu pandemia. Dar tot timpul petrecut departe l-a determinat să revină cu încă două single-uri în 2022, „Kill You Slowly” și „Stay”, care au acumulat peste 200.000 de ascultări combinate pe Spotify. În 2023, Kandler a lansat „Good Life” în martie și „Something for the Weekend” în mai, pregătindu-se pentru un posibil EP nou sau poate chiar un album. Cu toate că a lansat doar cinci piese, Kandler și-a lăsat amprenta în industrie, iar proiectele sale viitoare cu siguranță vor continua să uimească și să impresioneze.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți