Recenzie: Something More – Jack Kane

Recenzie: Something More - Jack Kane

Nu este „amuzant” că atunci când în sfârșit nu suntem ocupați și avem timp să ne relaxăm, petrecem întregul timp cu gânditul excesiv fără a reuși să ne odihnim cu adevărat? Te întrebi adesea ce mai faci cu viața ta. Nu că ai avea cu adevărat dificultăți, dar parcă lipsește ceva; ceva care să te facă să te simți mai împlinit în viața ta. Fie că este vorba doar de puțin mai mulți bani, un loc mai confortabil în care să locuiești sau un job care ți-ar plăcea mai mult – nu poți pune degetul exact pe ceea ce te deranjează, dar ai această senzație profundă că nu ești pe deplin acolo unde ar trebui să fii. „Something More” de Jack Kane descrie acest sentiment groaznic pe care toți îl trăim la un moment dat în viața noastră.

Ambianța muzicală este una nostalgică pop, soft rock și avem indicii de folclor. Bass-ul și ritmul te cuceresc imediat și te fac să vrei să dansezi. Gama incredibilă și tonul ragusit al lui Jack sunt vedetele show-ului și nu poți să nu te îndrăgostești de această melodie. Versurile sunt probabil cele mai ușor de înțeles pe care le-am auzit vreodată și sunt garantate să îți comprime inima, versurile mele preferate fiind cele din întregul al doilea vers. „Am vorbit cu tatăl meu, nu a avut niciun răspuns / a spus că avem doar o singură viață, nu avem ocazia de-a doua / nimeni nu va veni să te salveze sau să-ți strângă lucrurile, doar tu ești cel care controlează capul”. Nu știu despre tine, dar aceste cuvinte lovesc când ai dificultăți cu realitatea cât de grea poate fi viața.

Jack Kane este un cântăreț și compozitor din Hertfordshire, Marea Britanie. Sunetul său este inspirat de legende incredibile precum Fleetwood Mac, Joni Mitchell și Miley Cyrus.

A început oficial discografia sa în 2021 cu single-ul său „Ache”, iar Jack a reușit deja să cucerească inimile multor iubitori de muzică, având aproape 30.000 de ascultători lunar pe Spotify. Cel mai ascultat cântec al său în prezent este doar al doilea său single, „Gold”, care are peste 659.000 de ascultări în acest moment. Dacă ți-a plăcut „Something More”, asigură-te că verifici restul discografiei sale, inclusiv EP-ul său „Under Your Spell” și celălalt său single recent, „Underdog”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți