Recenzie: Something That Matters – crysometimes

Recenzie: Something That Matters - crysometimes

Crysometimes a lansat a patra lor piesă ca artiști independenți, „Something That Matters”. Piesa este una cu care te poți identifica foarte ușor, având un mesaj care ilustrează o urgență de a face ceva în viața ta, de a spune și de a face lucruri care contează. Cu versuri precum: „Vreau să spun ceva care contează/Dar totul a mai fost spus înainte/Nu există o singură experiență/Care să nu fi fost descrisă prin intermediul unei piese”, este clar că piesa este introspectivă pentru crysometimes și abordează teme precum libertatea existențială, singurătatea și conștientizarea de sine în era internetului.

„Something That Matters” începe cu multă energie și o instrumentație restrânsă, care mai târziu explodează într-un refren furtunos. În tot cursul melodiei se află un ritm care propulsează piesa înainte, pe măsură ce vocalistul principal ne poartă prin povestea introspectivă a piesei. „Something That Matters” are acorduri ușoare la chitară și intervenții electronice la început, dezvoltându-se ulterior în riffuri agresive la chitară și armonii bogate la sosirea refrenului. Vocea melodiei este sinuoasă, alternând între versurile ușoare pline de anxietate și refrenele explozive. Cu melodii memorabile și o instrumentație pop-rock delicioasă, „Something That Matters” este o ascultare captivantă care te va captiva.

Crysometimes este un duo britanico-suedez, format din membrii Megan (fuse/fusele) din Brighton și Marjo (el/fus) din Stockholm. Fiind artiști în plină ascensiune, grupul a primit mult sprijin de la BBC Introducing, iar lansările lor anterioare au fost difuzate de peste 15 ori pe BBC Radio 1. Lansările lor, înainte de „Something That Matters”, includ „Nadiya”, „Easier Said (Than Done)” și „American Football”. Având un sound mai alternativ pop/pop-rock, crysometimes are un sound similar cu acte precum Paramore, Phoebe Bridgers, Clairo, boygenius și Avril Lavigne.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți