Recenzie: Sometimes I Wanna Cry – Sarina

Recenzie: Sometimes I Wanna Cry - Sarina

„Uneori vreau să plâng” este un imn în care poți să-ți scoți sufletul, care examinează catarsisul tuturor acestor emoții construite și complicate din interiorul tău. Inspirată de rockul japonez, Sarina a reușit să creeze o piesă la care oamenii pot să-și verse pur și simplu frustrările. Renunțând la versurile sale poetice și vii, specifice pentru ea, această melodie este directă, privind căteori sentimentele intense de depresie, tristețe și apatie ne pot copleși. Plângem din cauza lucrurilor bune sau rele, ca să eliberăm emoțiile acumulate, să știm că suntem în viață, și să facem o pauză de la media constant negativă care ne înconjoară. Furia sinceră a lui Sarina este un amintire honestă că ceilalți nu au dreptul să-ți critice sentimentele, și că e în regulă să plângi, să strigi și să te eliberezi în mod sănătos.

Sarina nici măcar nu știa farmecul pe care această melodie îl avea asupra altora. Compunând piesa „ca o eliberare catartică… doar [scrise] refrenul și [l-am] postat pe Instagram pe nepregătite”, a fost plăcut surprinsă de valul brusc de vizualizări și de ulteriora solicitare a lansării piesei. Melodia a crescut rapid de la un simplu mijloc de eliberare catartică la o privire asupra modului în care emoțiile sunt procesate și interpretate în era actuală. Videoclipul care a urmat a fost filmat într-un mod superb, intercalând imagini cu Sarina în patul său și imagini cu ea ca un mimi, încercând să treacă de normele sociale invizibile.

Înarmată cu o pasiune pentru autenticitate, Sarina este mereu pe drumul descoperirii și creației, stabilindu-și abilitățile muzicale fără gen și fără granițe cu creativitate. Toată muzica, artele plastice și producția ei sunt realizate sub propria ei direcție, iar spectacolele ei promit o experiență coerentă care încarnează propria ei viziune și perspectivă asupra vieții. Actualmente stabilită în Tokyo, Sarina a început să lanseze muzică originală pe Instagram. După ce unul dintre videoclipurile ei a obținut 2,3 milioane de vizualizări, numărul de urmăritori ai săi a crescut dramatic, de la 13,6 mii la 130 de mii în două săptămâni. Vorbește despre un succes fulgerător. De atunci, Sarina a atins doar culmi mai înalte, atrăgând atenția din întreaga lume, din Asia, SUA și Marea Britanie, atât ca muziciană, cât și ca model și influencer. Următorul ei single, „Melancholy Roads No More”, urmează să fie lansat în curând.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți