Recenzie: Sorry Excuse – Ann Gray

Recenzie: Sorry Excuse - Ann Gray

Povestirea poeziei lui Ann Gray trage de inima ascultătorilor în cel mai recent single, „Sorry Excuse”. Aceasta a fost inspirată să scrie melodia după ce a citit romanul clasic „Căsătorie în tumult” de Emily Bronte, în timpul școlii. A fost fascinată de conceptul că personajul principal putea vedea interesul său sentimental „pretutindeni și în tot”, inclusiv „chiar și în lucruri mărunte precum lamelele individuale de iarbă”. În primul vers, ea cântă: „În fiecare parcări// Cred că te văd conturându-se// În fiecare coadă de supermarket aud// replicile tale deja pregătite”. Ea continuă în ambele versuri să descrie situațiile banale care o amintesc de partenerul său. Mai mult, Gray folosește imagini de-a lungul piesei pentru a picta o imagine vie a unei relații toxice în care naratorul își dorește fostul partener, dar recunoaște că acesta nu le face bine. Multe dintre versuri oferă reprezentări întunecate ale acestei persoane toxice de care nu se poate desprinde, aducând lacrimi în ochii ascultătorilor. În partea de mijloc, Gray cântă: „Ții minte noaptea de Revelion// Alcoolul de pe respirația ta// Ai început să țipi la mine în fața tuturor prietenilor mei// Scuzați-vă, am făcut scuze pentru tine.” Vulnerabilitatea din aceste versuri relevă măsura abuzului emoțional la care a fost supus naratorul, sfărâmând inimile ascultătorilor. Piesa oferă o senzație copleșitoare de confort pentru cei care se regăsesc în versurile sumbre, reamintindu-le că nu sunt singuri în aceste emoții. Povestirea imaginativă a lui Gray în „Sorry Excuse” demonstrează în continuare talentul său remarcabil în ceea ce privește compoziția muzicală, comparabil cu veterani ai industriei.

„Sorry Excuse” este o baladă melancolică, alcătuită din versuri vulnerabile și o producție etereală. Piesa începe cu chitara acustică care stabilește tonul melodiei. Gray utilizează tehnica fingerpicking pentru a crea o melodie liniștitoare înainte de a începe versul cu versurile dureroase. De-a lungul piesei, ascultătorul este uimit de armonia vocală care îmbunătățește atmosfera divină a piesei. Combinarea povestirii emoționale cu vocea lejeră a lui Gray creează un efect care îi face pe ascultători să verse lacrimi și le produce fiori în corp. „Sorry Excuse” este epitomul unei balade sad-girl indie-folk, perfectă pentru zilele de iarnă ploioase. Gray își consolidează arta impecabilă cu această piesă, creând o melodie care va fi pe lista preferată a tuturor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți