Recenzie: Sorry? – Hila

Recenzie: Sorry? - Hila

Iubirea neîmpărtășită arde. Este un fel special de durere atunci când cineva căruia îi pori dragoste și îți pasă nu îți răspunde la acele sentimente. Întotdeauna depui efort și încerci să atragi atenția cuiva care nu va aprecia și întoarce acea energie. Hila surprinde aceste sentimente în noul ei single, „Sorry?”, cu versuri melancolice și pline de dor. Prin versuri precum „Dar tot ce îmi doream era atingerea ta/Am cerut prea mult?/Nu sunt destul de bună pentru tine,” această melodie exprimă gândurile interioare cu care mulți dintre noi ne-am luptat în încercarea de a înțelege unde a greșit o relație.

Prin utilizarea unei combinații minunate de strumfuri de chitară și ritmuri pop captivante, Hila creează un imn atrăgător despre inimă frântă și dorința de a fi iubit de cineva pe care nu poți reuși să îl faci să te iubească. Vocile senzuale ale lui Hila și melodiile frumoase transmit versuri dureroase, de la sentimentul de a fi invizibil pentru un fost iubit până la dorința de a-i face să regrete. Hila exprimă durerea care vine odată cu cercul vicios al știind că cineva nu te iubește în felul în care tu îi porți sentimente, dar totuși dorindu-l în continuare. Puntea melodiei este un exemplu perfect al acestui lucru, prezentând versurile: „Nu te pot schimba/Amândoi știm asta/Nu te pot lăsa, m-aș întoarce/Blochează numărul tău/Apărut la ușa mea/Te-am lăsat în frig/Te voi face gelos/Și nu îți va păsa/Nu știu de ce încerc măcar.” Melodia se încheie cu o versiune mai suavă a refrenului, adăugând reverberație vocilor lui Hila și reducând instrumentația. Predarea mai puțin viu a refrenului și adăugarea reverberației ne lasă pe noi ascultătorii cu un sentiment mai trist, mai tulburător – o variație strălucitoare pentru a marca aceste sentimente melancolice.

Hila este o artistă din Seattle, care se face remarcată. Dragostea ei pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, scriind prima ei melodie la vârsta de 9 ani. Utilizatoare activă de social media, Hila a câștigat atenția multor fani și folosește platformele pentru a-și împărtăși muzica. Primul său single, „Easy to Lose Control,” a fost un succes senzațional, acumulând peste 200.000 de vizualizări în primele luni. Cu ajutorul producătorului ei, Brett Koolik, Hila scrie și înregistrează toată muzica ei în camera ei. Împreună, Hila și Koolik experimentează pentru a depăși limitele sunetului și au creat piese precum „Thoughts Out Loud” și „Bored of Myself.” Hila ajunge la generațiile noi și vechi prin compozițiile sale, concentrându-se pe teme precum inima frântă, sănătatea mentală și dragostea.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți