Recenzie: Speed Limit – Carson Ferris

Recenzie: Speed Limit - Carson Ferris

Deşi tânăr în ani, Carson Ferris oferă sfaturi solide și introspecție în noul său single, „Speed Limit”. Carson a scris această piesă reflectând asupra a ceea ce înseamnă să-ți urmezi visurile ca muzician în creștere. Pe parcursul piesei, Carson privește viața, încercând să descopere cât de mult este prea mult pentru a renunța la visele tale. Este vorba despre gestionarea stresului și găsirea echilibrului. Piesa este personală pentru Carson în multe moduri, așa cum afirmă: „Nu mereu mă simt așa, dar uneori mă copleșesc încercând să reușesc ca muzician care se întâmplă să fie și un copil”. Demonstrând talentul lui Carson în compoziția de piese, „Speed Limit” este plină de versuri inteligente care oferă sfaturi înțelepte, cum ar fi: „Atunci când există prea mult în viața ta, trebuie să lași totul să plece”. „Speed Limit” este a doua lansare a lui Carson în 2023, continuând tema mașinilor și a condusului prezentă în lansarea sa anterioară, „Drive Alone”. Într-un fel, „Speed Limit” și „Drive Alone” se completează ca un mini EP, sau două fețe ale aceluiași single. Ambele piese sunt adăugiri puternice în lumea muzicii pop și trebuie ascultate de orice fan al genului.

„Speed Limit” este o piesă care atrage atenția oricărui iubitor de muzică pop, cu acordurile sale vesele de chitară, vocile înălțătoare și tobele simfonice imense. Piesa este plină de o energie intensă, captivantă, creând un acompaniament muzical care merită să fie ascultat în buclă. Vocea clară a lui Carson transmite versuri ușor de identificat pe parcursul piesei, făcând mesajul autentic și accesibil. Chiar dacă călătoria de urmărire a visurilor poate fi copleșitoare, compoziția optimistă a piesei oferă speranța că toate sacrificiile vor merita pentru a-ți atinge obiectivele. Influțat de unii dintre cei mai mari nume din industrie, inclusiv OneRepublic, Ed Sheeran și Jonas Brothers, Carson ne prezintă un sunet similar, dar distinctiv, în „Speed Limit”, demn de atenția noastră.

La doar 13 ani impresionanți, Carson Ferris a avut o carieră muzicală destul de impresionantă, dar este doar la început. El este un artist pop american, multi-instrumentalist și compozitor originar din Provo, Utah. Începând călătoria sa muzicală la vârsta de 6 ani, Carson a început să învețe să cânte la chitară electrică. Și-a dezvoltat abilitățile de interpretare cântând și cântând în formații rock studențești la Rock Lab luat de Dave Wilbur în Orem, iar mai târziu cu aclamatul cor al copiilor One Voice. Carson nu a vrut să se oprească din a face muzică în 2020 când lumea s-a închis, așa că a mers pe cont propriu. A început înregistrările muzicale în Los Angeles și a lansat primul său single, „Can’t Be Without You”, colaborând cu Trinidad Cardona. În 2021, a câștigat un concurs pe rețelele de socializare, oferindu-i lui Carson oportunitatea de a avea un videoclip în care cântă și dansează în spectacolul din Las Vegas al lui Donny Osmond. De atunci, Carson a cântat în festivaluri locale de muzică, precum Fork Fest și Buzzards & Bees. El se ocupă în mod constant cu scrierea de muzică, lucrând cu producătorul său Mykyl. Urmarind lansarea anterioară a lui Ferris, „Drive Alone”, „Speed Limit” este a doua dintre multele piese ce vor veni în 2023. Rămâneți conectați pentru toate hiturile grozave pe care Carson Ferris le-a pregătit pentru acest an!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți