Recenzie: “St George” – Caroline Romano

Recenzie: “St George” - Caroline Romano

Este întotdeauna greu să spui adio unei relații pierdute. Totuși, uneori, consecințele unei despărțiri pot duce la gânduri și sentimente contradictorii cu privire la situație, iar tu poți începe să observi lucrurile mici care îți amintesc de acea persoană pe măsură ce trece timpul. Această idee este prezentată în mod frumos în ultima piesă a lui Caroline Romano, „St. George”. Prin versuri, ascultătorii sunt purtați într-o călătorie emoțională a durerii și acceptării, și ajung să accepte faptul că uneori, lucrurile sunt dincolo de controlul nostru și nu există niciun fel de a aduce relația înapoi la ce a fost. Această piesă are o tonalitate incredibil de umană și autentică, și te face să te întrebi ce s-a întâmplat pentru ca relația să se încheie. „Dar vreau mai mult, tu ce ai vrut de la mine? Încă te văd în puloverul tău, nu te-aș fi iubit mai bine.” Interpret aceste versuri în felul următor: deși ne dorim și sperăm ca o relație să funcționeze, uneori nu este menit să fie așa. Și uneori, cel mai bine este să o lași să plece înainte ca lucrurile să se înrăutățească. Există o durere adânc înrădăcinată în evenimentele care urmează, dar este important să-ți amintești amintirile bune și să crești din cele rele.

Piesa se deschide cu un scurt mesaj vocal, în care apelantul (Romano) vorbește despre un pulover pe care l-a găsit de la fostul său partener. Piesa este cu adevărat o piesă frumoasă și este într-adevăr îmbunătățită datorită instrumentelor. Am auzit multe tobe și pian, este simplu și impresionant. Nimic nu este complicat, ceea ce apreciez foarte mult. Vreau să vorbesc în special despre gama de adâncime și emoție pe care am observat-o în vocea lui Romano. Îți poți auzi realmente durerea în cuvintele sale, dar și în felul în care le cântă. Este crudă, reală și frumoasă. Cu adevărat, a făcut piesa și mai plăcută de ascultat!

Caroline Romano este o cântăreață și compozitoare în vârstă de 21 de ani cu baza în Nashville, Tennessee. Albumul său de debut, Oddities and Prodigies, a fost lansat în 2022. De atunci, Romano a acumulat impresionante 40 de mii de ascultări lunare pe Spotify. „St. George” este una dintre puținele piese de pe noul său EP, A Brief Epic, care a fost lansat în iulie 2023. Dintre piesele sale pe care le-am ascultat, există o temă generală de a încerca să navigăm între bine și rău în lumea de astăzi și cum putem folosi experiențele noastre pentru a ne îmbunătăți și a ne bucura de viață. Cred că avem nevoie de mai multe piese ca aceasta, sincer. Romano este absolut impresionantă în cariera sa în acest moment și abia aștept să văd unde îi va duce călătoria ei!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți