Recenzie: Stay – The Graes

Recenzie: Stay - The Graes

A fi abandonat de cineva pe care îl iubești este una dintre cele mai dureroase trădări. Asta încalcă elementul de bază al iubirii – încrederea. Este dificil să ai încredere în ceilalți să rămână în viața ta și să iubești din nou după abandon. The Graes transmit sentimente puternice în noul lor single, „Stay”, explorând dificultățile de a naviga prin acele emoții după ce cineva care pretindea că te iubește te-a abandonat. Melodia vorbește despre acceptare, despre a învăța să fii okay cu cei care aleg să plece din viețile noastre. The Graes au fost inspirați să scrie această piesă, reflectând asupra experiențelor lor de a fi adoptați și cum sentimentele de abandon i-au afectat.

“Stay” este euforică, având o combinație perfectă între chitara acustică și sunetele de sintetizator. Modul intoxicant în care vocile lui CJ și Cassie Grae se completează una pe cealaltă creează melodii învăluitoare, alunecând pe peisajul sonor etereal al cântecului. Fiind un cântec mai lent, cu o atmosferă delicată, “Stay” oferă un sentiment relaxant în care poți evada. Desi versurile sunt ușor melancolice, acestă adiție visătoare la lumea pop-folk are o notă de speranță ascunsă în straturile sale elegante. Indiferent dacă te poți identifica cu înțelesul din spatele muzicii sau nu, „Stay” este o ascultare captivantă pentru orice iubitor de muzică pop-folk. Starea de vis pe care o creează The Graes va face ca ascultătorii să se simtă ca și cum plutesc în aer.

The Graes este un duo pop-folk format din membrii CJ și Cassie Grae. Cei doi sunt stabiliți în Wilmington, Carolina de Nord și sunt căsătoriți între ei. Ei alcătuiesc povești melodice care evidențiază condiția umană și arată frumusețea coexistenței dintre bucurie și durere și între vise și realități copleșitoare. Ei și-au construit rapid o prezență pe rețelele sociale și o bază de fani, fiind cunoscuți pentru abilitatea lor fără efort de a angaja o audiență printr-unice prestații de neuitat. The Graes afișează adevărată autenticitate și vulnerabilitate, creând muzică care se conectează cu ascultătorii lor – ceva ce simpla conversație nu poate întotdeauna să facă. Ei scriu despre toate aspectele vieții – bune, rele și urâte – ei își rezolvă, vindecă și se resetează astfel. The Graes se inspiră din artiști precum The Civil Wars, Johnnyswim, Jon Bellion și Ed Sheeran și au colaborat cu producători și compozitori cunoscuți precum Austin Bello și Ron Geffen.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți