Recenzie: Stop, Rewind – Ivy Ash

Recenzie: Stop

Nimeni nu este perfect și toți avem defectele noastre. Toată lumea greșește și când o facem, trebuie să mergem înainte și să continuăm viața în ciuda greșelilor pe care le-am făcut. Single-ul lui Ivy Ash, „Stop, Rewind”, vorbește despre trecerea peste greșeli și învățarea lecțiilor din ele. Trecutul este în trecut pentru un motiv și să nu ne lăsăm ținuți de el ne va ajuta să mergem mai departe cu noi înșine. Este greu să nu ne gândim la momentele în care am greșit și uneori ne ocupăm de ce am fi putut face diferit, dar trebuie să învățăm din experiențele noastre și să acceptăm alegerile noastre. Cel mai bun mod de a lăsa lucrurile în urmă și de a face față este să-ți înghiți mândria și să mergi mai departe spre lucruri mai mari și mai bune.

Ivy Ash începe „Stop, Rewind” cu un cârlig groovy. Peisajul sonor energetic creează o atmosferă funky contrastată cu versuri motivaționale despre lăsarea în urmă a trecutului nostru. Ritmul se potrivește tonului Ivy-ului, creând o energie distractivă care te va face să dansezi pe picioarele tale. Stilul acestei melodii pare că ar putea face parte din coloana sonoră a francizei „Pitch Perfect” cu melodia sa trendy și vocile pline de viață. Ivy are un farmec în vocea ei care este atrăgător pentru ascultător. Deși melodia este încurajatoare, Ivy își folosește emoția pentru a arăta importanța și seriozitatea subiectului, în special spre sfârșitul melodiei. Se accentuează mesajul important prin micul său schimb pentru a crea un final perfect pentru piesă.

Ivy Ash este un artist în plină ascensiune și compozitor de melodii cu sediul în Marea Britanie. Ea este una dintre reginele online ale modei și frumuseții din Marea Britanie. Ea are o viziune despre pozitivitatea corpului, feminism și sănătatea mentală. A fost clasată pe locul 8 în topul celor mai ascultate artiste locale din an prin intermediul emisiunilor BBC Introducing. Unele dintre piesele sale au fost numite „Melodia săptămânii” la posturile BBC Music Introducing. Ivy a obținut numeroase premii de finanțare, cum ar fi „Fondul pentru dezvoltarea practicii creative” al Arts Council England și „Fondul de transmitere” al Help Musicians UK. În afara muzicii, ea se află în al treilea an de studii de afaceri muzicale la BIMM din Birmingham și lucrează și cu jumătate de normă ca asistentă în publicații muzicale în Leicester. Cu siguranță este un artist demn de verificat!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți