Recenzie: Strange Men – Lois

Recenzie: Strange Men - Lois

„Laws’, „Strange Men”, este o piesă despre a te pierde într-o relație în care eforturile tale nu au fost reciprocate, dar fără a realiza asta până la despărțire. Titlul piesei este folosit pentru a indica cât de ciudate pot fi aceste tipuri de bărbați în relații. Ei vor ca lucrurile să fie făcute într-un anumit fel, sunt egoiști și de obicei nu se ridică la efortul pe care partenera lor, sau în acest caz, Lois, îl depune pentru ei. Această piesă este folosită de Lois ca un canal de exprimare. Ea o utilizează pentru a reflecta la ceea ce s-a întâmplat înainte de despărțire, la lucrurile pe care le-a făcut și pentru care fostul ei partener nu a fost demn, și cum a realizat că s-a pierdut pe ea însăși în acea perioadă. Relațiile de genul acesta sunt adesea stresante. Vrei ca persoana ta să fie fericită și mulțumită cu modul în care o tratezi și o ajuți, dar uneori nu îți dai seama cât de părtinitor este totul până nu este prea târziu.

Lois menționează câteva lucruri care nu au parut „în regulă” în timpul lor petrecut împreună. Ea spune: „Mi-am pus inima pe o farfurie pentru tine. M-aș fi așezat acolo și m-aș fi rugat pentru tine. Dar ai face la fel? Mi-am deschis mintea pentru tine. Mi-am făcut părul așa cum îți plăcea. Dar ai face la fel?” Aceste exemple arată cât de mult a făcut ea pentru a-l face fericit, fie că era vorba de a se aranja într-un anumit fel pe care el îl prefera, de a se ruga pentru el sau de a îndeplini alte lucruri pentru a-l vedea fericit. Și deși întreabă dacă ar fi făcut la fel pentru ea, răspunsul este cu siguranță nu. Ea l-a pus pe el pe primul loc, înaintea îngrijirii de sine și a fericirii proprii. Cu toate acestea, ea a simțit că relația a fost definitiv unilaterală și că s-a pierdut pe ea însăși fiind cu el și având grijă de el mai mult decât ar fi trebuit. El nu a apreciat-o pe ea și eforturile ei deloc. În piesă se poate percepe chitara și tobele. Într-un vers particular, după ce demontează lipsa de eforturi a fostului ei partener, ea spune „mă pierd” de șase ori. Această parte pare ca și cum ar fi într-o visare, cu multe armonii și lucrurile încetinind. Sună visător și frumos, dar ea este de fapt vulnerabilă aici. Acesta ar putea fi și modul ei de a arăta că a ignorat semnele și steagurile roșii din jurul ei și a pierdut din vedere ceea ce se întâmpla în timpul relației lor. Nu și-a dat seama cât de mult a fost rănită și cum s-a pierdut pe ea însăși decât la sfârșitul timpului petrecut împreună. După acest vers, vocea ei revine, auzim bătaia revenind și reapare toba și basul puternice. Ea merită mai mult decât ceea ce aceste Strange Men i-au oferit. Aceasta este povestea lui Lois și sunt sigur că multe femei din întreaga lume se pot regăsi în situația ei și pot aprecia sinceritatea ei.

Lois este o artistă de alternative-pop din Leeds, Regatul Unit. Cea mai populară piesă a ei este „The Way You Are”, cu peste 145.000 de ascultări. Are și o altă piesă lansată pe care o puteți verifica intitulată „Twist in the Wind”. Această piesă vorbește despre recunoașterea gândurilor și sentimentelor negative și apoi începerea din nou, astfel încât să te poți dezvolta într-o persoană mai bună. Potrivit paginii ei de Spotify, ea are peste 6.000 de ascultători lunar. Asigurați-vă că o urmăriți pe Lois în călătoria ei muzicală cu link-urile de mai jos și ascultați ultimul ei single, „Strange Men”, disponibil acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți