Recenzie: Strawberry Skittles – Noelle Carrol

Recenzie: Strawberry Skittles - Noelle Carrol

„Strawberry Skittles” oferă o experiență delicioasă prin muzica sa, precum și prin povestea simplă și captivantă. O tânără îndrăgostită este foarte confuză în legătură cu faptul că a găsit un bărbat atât de bun, dulce și frumos în viața ei. Ea își imaginează toate lucrurile dulci pe care el îi face să se simtă și devine din ce în ce mai îndrăgostită de el. Ceea ce își dorește cel mai mult este să-i arate o declarație de dragoste exterioră. Imaginația ei fuge cu ea într-un mod nebun cu o nuntă simplă dar extrem de dulce pentru ei doi. Pe măsură ce ritmul scânteietor se aude în fundal, ea își imaginează farfurii de hârtie simple și pălării roz de cowboy. Dragostea lor și ceea ce dorește să-i ofere este ceea ce contează cu adevărat, nu doar nunta imaginară. Ceea ce dorește să ofere, bineînțeles, este ultima ceașcă de cafea, micul dejun la pat și Skittles cu căpșuni.

Noul single al lui Noelle Carroll este o combinație dulce de instrumentație energică și profesii de admirație lirică. Ceea ce face cu adevărat acest single să iasă în evidență este cât de bine se îmbină vocea suflătoare a lui Carroll cu muzica. Fiecare ritm plin de viață este însoțit de o voce plină de iubire, care se încline în fața băiatului pe care îl admira profund. Doar prima secundă ne spune exact ce călătorie sublimă vom experimenta. Vocea ei foarte binevenită străpunge ușor, însoțită de o notă de chitară simplă dar puțin acră. Chitara continuă și se îmbină treptat cu noi instrumente care sunt adăugate pe parcursul introducerii. Vocea ei consolidează cu adevărat această piesă ca un imn delicios al iubirii simple și tot cuprinzătoare prin ochelari cu roz.

Noelle Carroll este o cântăreață-compozitoare emergentă din Dublin, Irlanda. Inspiratiile muzicale și modelele ei în creștere au fost artiști precum Billy Joel și Joni Mitchell. Ea merge în mod regulat la concerte ale artiștilor precum The 1975, Taylor Swift și Phoebe Bridgers. Este o artistă complet solo, mândră să se bazeze pe propriile talente și să-și catapulteze cariera în cer. Una dintre primele sale reușite muzicale a fost atunci când unul dintre single-urile sale a fost difuzat pentru prima dată la radio BBC în ianuarie de anul acesta, lucru care este o realizare notabilă pentru orice artist din Marea Britanie. Ea are o urmărire respectabilă pe site-urile de socializare și prin interviurile ei. „Strawberry Skittles” este noul ei single după lansarea primului album „Beautiful Things”. Acesta oferă o altă fațetă a repertoriului artistului cu multiple talente, fiind dulce și energic în contrast cu abordarea sa muzicală obișnuită. Asigură-te că urmărești rețelele ei de socializare și asculți „Strawberry Skittles”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți