Recenzie: Strong – Lois

Recenzie: Strong - Lois

Uneori inima ta poate vorbi mai tare decât creierul tău, mai ales atunci când vine vorba despre a închide ochii la semnalele de alarmă într-o relație toxică. Noul single al lui Lois, „Strong”, este un imn alt-pop cu note de influență R&B și indie care comunică o poveste despre realizarea faptului că cineva drag îți împiedică progresul în viață. Versurile semnificative ale sale prezintă teme de reflecție, furie, încredere și respect de sine. Versuri precum „Vreau să merg mai departe dar tu mă tragi în jos” și „Dar de ce inima mea îmi lasă neîmplinită dorința” capturează perfect lupta de a vrea să lași în urmă o persoană care aduce negativitate în viața ta, dar să lași dragostea pe care o simți pentru ea să te împiedice să mergi mai departe. „Strong” prezintă publicului un mesaj foarte relatabil despre durere și în același timp oferă motivația de a te pune pe tine în prim plan și a-i cere respectul pe care îl meriți. Vocea plină de suflet a lui Lois, versurile emoționante și instrumentația remarcabilă fac din „Strong” o piesă care trebuie ascultată, cu o vibrație incontestabilă și un mesaj puternic.

„Strong” este o piesă care îți place instantaneu urechea. Cu mostre orchestrale impresionante, pian delicat, percuție jucăușă, zgomot de sintetizator distorsionat și backing vocals divine, instrumentația piesei este suficientă pentru a o adăuga în lista ta de redare preferată. Single-ul conține cel mai magic și cel mai groovy ritm, stabilit ferm de vocea unică și fascinantă a lui Lois și de impresionanta sa gamă vocală. Lois adaugă armonii liniștitoare și vocalizări eterice pentru a face „Strong” și mai frumoasă. „Strong” și videoclipul oficial au fost lansate pe data de 14 aprilie. Regizat de Christopher Gribbin, videoclipul prezintă o producție video de înaltă calitate și o poveste vizuală excelentă. Estetica videoclipului și direcția artistică se potrivesc perfect cu sunetul unic al pieselor. De exemplu, sunt utilizate filmări în mișcare, creștere și micșorare a imaginilor și cadre excentrice care oferă o senzație halucinantă sau trippie care se potrivește cu instrumentația sălbatică a piesei. „Strong” a strâns peste 1.3k de ascultări pe Spotify și aproape 1k de vizionări pe YouTube în doar cele 12 zile de la lansarea sa.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți