Recenzie: Stubborn – Harrisen Larner-Main

Recenzie: Stubborn - Harrisen Larner-Main

Harrisen Larner-Main prezintă o poveste pe care oricine o poate înțelege în noul său single, „Stubborn”. Melodia explorează sentimentul de a pierde o conexiune cu cineva din cauza distanței sau a circumstanțelor nepotrivite. „Stubborn” abordează frustrarea care apare atunci când știi că există o chimie irezistibilă între două persoane, dar viața intră în cale și relația se termină. Acea conexiune minunată este acum pierdută și simți că nu va mai exista altcineva ca ea. O vreme în lucru, Larner-Main a scris și a produs o versiune a piesei „Stubborn” printr-o sesiune pe Zoom în timpul sfârșitului blocajului în timpul Covid-19, reproducând-o ulterior în studioul său alături de doi prieteni talentați.

„Stubborn” începe cu vocea seducătoare a lui Harrisen Larner-Main și un fundal minimalist de pian. Combinatia creează un sunet acustic superb, beneficiind de armonii bogate din intervențiile vocale care însoțesc pianul și melodiile principale. Larner-Main oferă o interpretare vocală impresionantă, alternând între livrarea de melodii memorabile cu abilitate fină și trosnituri răgușite. Cam pe la jumătatea melodiei, „Stubborn” devine mai energică odată cu adăugarea unor tobe mai complexe și o linie continuă a bass-ului. Compoziția subtilă a piesei are un sunet similar cu cel al lui James Bay, Lewis Capaldi și James Arthur.

Începând cu vârsta de 13 ani, Harrisen Larner-Main este un muzician activ și un performer live. El a început călătoria sa cântând în jurul Angliei și s-a extins până în America de Nord și Caraibe. În 2019, el și-a dezvoltat cariera și mai mult participând ca și concurent la The Voice UK. Larner-Main a ajuns până în etapa „knockouts” a emisiunii unde a fost mentorat de Olly Murs. A părăsit emisiunea cu un fanbase dedicat, propulsându-și cariera ca artist solo. Unele dintre sursele sale de inspirație sunt James Bay, Lewis Capaldi și Dermot Kennedy. Având o mentalitate mai independentă, Larner-Main a scris și a produs majoritatea catalogului său.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți