Recenzie: Stuck In My Head – Juli Chan

Recenzie: Stuck In My Head - Juli Chan

Ați întâlnit vreodată pe cineva despre care nu puteți opri să vă gândiți de la prima dată când i-ați văzut? Când v-ați privit în ochi și ați simțit o scânteie și o conexiune instantanee cu acea persoană? Este un subiect dezbătut dacă dragostea la prima vedere este reală, dar îi vedeți în vise de zi cu zi, în fiecare față care trece și gândul la ei vă ține trezi noaptea; uneori, este suficient să vă ducă la limită. Vă veți aștepta cu nerăbdare până data următoare când veți putea să vă întâlniți cu ei din nou. Aceasta este tema piesei „Stuck In My Head” interpretată de Juli Chan.

„Stuck In My Head” este o piesă de dans-pop care este perfectă pentru cluburi și petreceri, un sunet deosebit de divers față de tot ce a făcut Juli până acum. Este un stil care amintește de Selena Gomez și BB Rexha; vocea lină și fără efort a lui Juli duce piesa la un alt nivel. Este tipul de cântec pe care l-ați putea auzi în buclă la postul local de radio cu hituri pop de top. Cu un refren foarte captivant, ușor de cântat împreună și o producție impecabilă, această piesă vă poate face să dansați toată noaptea.

Juli Chan este o artistă pop în vârstă de 19 ani din Polonia. Acesta a cântat de mică, participând chiar la concursuri de cântat și la emisiuni de talente TV. Coverul său din 2022 al piesei „Joe Le Taxi” interpretată de Vanessa Paradis a ajuns pe primul loc în topurile radio franceze. „Stuck In My Head” a fost creată în colaborare cu LAWRENT, un producător de muzică cu sediul în Londra, a cărui muncă a primit 750 de milioane de streaming-uri și a apărut pe coperta globală a playlist-ului New Music Friday de pe Spotify. Ne-am bucurat să o intervievăm pe Juli Chan anul trecut despre lansarea ei în engleză, „Not A Crime”, pe care o puteți citi aici.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți