Recenzie: Stumbling – Sarcastic Sounds

Recenzie: Stumbling - Sarcastic Sounds

Nimeni nu înțelege pulsul înspăimântat al tinerilor adulți la fel de bine ca Jeremy Fedryk, cunoscut și sub numele de Sarcastic Sounds. La fel ca planta care se revarsă din ghiveci pe coperta (și în videoclipul muzical) ultimului său single, „Stumbling”, orice progres poate fi șters într-o clipă. Cu beat-uri impecabil produse, tobe înregistrate live și chitări pline de viață, sunetul piesei „Stumbling” este incontestabil actual. Lejeritatea producției lasă loc pentru respirație în peisajul sonor pătruns de fum de marijuana. Acest lucru face ca ultimul single al lui Sarcastic Sounds să fie sunetul perfect pentru după-amiezi liniștite pe canapea, fumat în parcarea mașinii sau coborâri nocturne.

În ceea ce privește versurile, „Stumbling” urmează trendul momentului cu auto-depreciere, umor și referințe. „Cred că sunt prea stresat să fiu binecuvântat,” remarcă el. Aceste versuri colorează single-ul cu personalitate, atingând o dispoziție actuală de malaise. În cele din urmă, „Stumbling” își croiește drum când Fedryk-ului îi pune în valoare spiritul său ascuțit și jocul de cuvinte. „Fiecare tranchilizant pe care îl înghit este o lovitură zdrobitoare,” cântă el, la fel de amuzant și de confesiv. Aceste momente evidențiază perspectiva unică pe care o sugerează pseudonimul său Sarcastic Sounds, dar și aluziile la persoana din spatele acesteia. Motivul pentru care „Stumbling” reușește să fie o piesă emoțională dezvăluitoare este că referințele amuzante („fiecare „L” pe care îl iau, fumez unul,”) scot la iveală sinceritatea surprinzătoare din spatele mărturisirilor directe. „Nu știu cum fac asta, dar găsesc o cale.” Sarcastic Sounds echilibrează totul pe sârmă subțire a optimismului.

Sarcastic Sounds este proiectul creativ al producătorului și cântărețului/compozitorului canadian, Jeremy Fedryk. Semnat la Columbia, el are un portofoliu impresionant. A învățat producția muzicală în adolescență, iar Sarcastic Sounds a avut o gamă largă de experiențe remarcabile la o vârstă atât de tânără. Colaborările anterioare includ artiști precum Powfu, Rxseboy și Sista Prod. De asemenea, Fedryk a coprodus piesa „Mahogany” de pe albumul lui Lil Wayne din 2020, intitulat Funeral. Tânărul producător a lansat o plenitudine de single-uri, fiecare prezentându-și abilitățile impresionante și versatile, alături de dragostea sa pentru hip-hopul lo-fi. „Stumbling” este lansat înaintea albumului său de debut, care va fi lansat în curând.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți