Recenzie: Stupid – bexx

Recenzie: Stupid - bexx

Creditele foto: Elena Torrano

Te-ai simțit vreodată enervat de tine însuți de cât de mult îți pasă de cineva? Este greu să fii supărat când tot ce poți gândi este cât de fericit te fac ei. Având argumente este destul de inevitabil, chiar și în cele mai puternice relații. Uneori trebuie să faci un pas în spate, să îți dai seama de ce ai și să îți înghiți mândria și să spui că îți pare rău. „Stupid” de bexx este o melodie de dragoste care etichetează sarcastic tot ce iubești la cineva ca „prost” atunci când ești în mijlocul unei lupte; ca fața lor proastă și zâmbetul lor prost; când în realitate singurul lucru prost este faptul că îți irosești timpul în loc să vă iubiți reciproc.

„Stupid” are un cadru sonor simplu dar puternic, nostalgic și pop care se concentrează pe versuri și distracție mai mult decât orice altceva. Ritmul este foarte anii ’80 și poartă tonul animat și sufletesc al lui bexx prin această melodie plină de distracție. Versul meu preferat este „Urăsc această melodie pentru că este despre tine” pentru că mă face să chicotesc când mă gândesc la context și cât de fericit sună muzica în contrast cu aceste cuvinte. „Stupid” este o melodie foarte neimportantă, dar totuși foarte relatabilă, iar ambele lucruri strălucesc și în videoclip.

bexx este un artist pop queer și compozitor/cântăreț din Marea Britanie. Muzica ei abordează subiecte precum întâlnirile queer, imaginea corporală și sănătatea mentală. „Stupid” este un single de pe noul ei EP de debut „SUCKER” care este o colecție de cinci piese. EP-ul include, de asemenea, celălalt ei single recent, „I’m Disgusting!”. bexx și-a debutat cariera în 2021 cu primul ei single, „Hard To Love” și de atunci a dominat scena pop britanică cu impresionantul său număr de ascultători lunari de 15.000 pe Spotify. bexx a concertat ca headliner la Nottinghamshire Pride și a susținut concerte ca artist deschizător pentru alții în turnee. Abia începe, așa că asigură-te că îi urmărești călătoria de mai jos.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți