Recenzie: Stupid Face – J0VANNA

Recenzie: Stupid Face - J0VANNA

O relație care a reușit să mențină starea de îndrăgostire întâiță pentru atât de mult timp este rar de întâlnit. Este tipul de iubire care îi face pe oricine să se simtă ca un adolescent zâmbăreț. Aceste relații ne pot face să părem ridicoli de cât de obsedați și îndrăgostiți suntem, dar la sfârșit, merită să fim alături de acea persoană specială. Despre asta cântă artista J0VANNA în ultimul ei single, „Stupid Face”. Piesa pop este o melodie distractivă și veselă care vorbește despre o relație care a fost într-un loc atât de bun de când a început. Este vorba despre bucuriile unei relații și cum vorbitorul se bazează pe iubire pentru a-i aduce bucurie în fiecare zi. Melodia este o scrisoare de dragoste ușoară și este o piesă distractivă de pus la boxe în mașină în timp ce te gândești la acea persoană specială.

Ceea ce este frumos în această melodie este că păstrează producția simplă, iar asta permite vocii J0VANNA să strălucească. Ea cântă puternic și menține piesa vie. În versul pre-refrenului vorbește despre rămânerea în faza de lună de miere în care nimic nu se schimbă și asta reprezintă perfect ceea ce melodia înfățișează. Există un factor comic în felul în care J0VANNA se referă la „fața stupidă” a partenerului său. Asta contribuie la acel sentiment de a fi într-o relație atât de dulce, încât te face să te simți tânăr și copilăros. Expresia „fața stupida” pare a se potrivi perfect cu refrenul și titlul piesei. Refrenul posta cuprinde armonii jucăușe care permit lui J0VANNA să se distreze cu vocea ei și să o pună în evidență. De asemenea, refrenul piesei scoate în evidență mai mult din acea devotare fără speranță pe care speakerul o are față de partenerul său. În punte, putem auzi mai mult din puterea vocii lui J0VANNA și asta demonstrează puterea și talentul pe care îl aduce în joc. „Stupid Face” este o piesă de dragoste distractivă care arată bucuriile unei relații sănătoase care a reușit să mențină simptomele de îndrăgostit de la primul impuls.

J0VANNA este o tânără artistă din Miami, Florida și în prezent este studentă la Berklee College of Music. Ea a avut pasiune pentru muzică încă de când era o fetiță și este o pasiune care a continuat în viața ei. Cu o iubire pentru compoziție și cu deja trei single-uri lansate, este clar că J0VANNA începe să-și găsească stilul pe măsură ce continuă să lucreze la mestesugul ei. Stilul ei constă acum în elemente de pop retro și R&B, oferind în același timp interpretări vocale captivante. Talentul lui J0VANNA strălucește cu adevărat, iar acest talent îi va permite să crească ca artistă. „Stupid Face” este noua piesă pop de ascultat și J0VANNA este următoarea artistă pe care să o descoperiți.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți