Recenzie: Stupid Perfect – Aiida

Recenzie: Stupid Perfect - Aiida

Aiida lansează o piesă nouă și optimistă despre analiza excesivă a unei relații noi, intitulată „Stupid Perfect”. Chiar dacă încercăm să o evităm, trecutul nostru are o modalitate de a defini viitorul nostru. Atunci când începi să întâlnești o persoană nouă și incredibilă, poți căuta calități negative sau semnale de avertizare cu o lupă, deoarece totul pare prea bun pentru a fi adevărat. Rănile din trecut ne lasă cu cicatrici pe care le acoperim cu plasturi în loc să le vindecăm complet, iar atunci când inima noastră începe să bată un pic mai repede decât în mod normal pentru cineva special, acele cicatrici pot continua să sângereze. Este o revelație atunci când începi să te consideri toxic pentru că nu poți să lași pe cineva să te iubească în întregime. Vrei să fii vechiul tău eu, dar te confrunți cu răni de bătălie pe care nu le-ai cerut și cu o inimă pe care tu nu ai frânt-o. Putem să ne așteptăm la ce e mai rău sau să căutăm semnul de „ieșire pe stânga” pentru că totul merge prea bine, sau putem să fim vulnerabili, să fim noi înșine și să ne aruncăm cu ambele picioare. Lucrul înfricoșător și excitant într-o relație nouă este că nu vei ști niciodată cum se va încheia. Da, te pot răni, dar tu poți și să le rănești pe ei. Poate vor fi aceea persoană potrivită, iar toate durerile trecute te-au condus la persoana de pe pământ care a fost creată să te completeze. Adevărul este că nu vei ști niciodată decât dacă încerci. În loc să cauți căi de scăpare, fii autentic și urcă în rollercoaster-ul iubirii. Ai încredere în instinctul tău, dar lasă-ți inima să se îndrăgostească de cineva nou. Nu da putere trecutului tău de a-ți distruge viitorul. Permite-ți să fii fericit și oferă-ți o șansă la iubirea pe care întotdeauna ai visat-o și la relația pe care o meriți cu adevărat.

„Stupid Perfect” este o melodie foarte distractivă și veselă care expune și o vulnerabilitate reală pe care o întâlnim cu toții atunci când începem o relație nouă după o traumă a inimii din trecut. Aiida a scris această piesă pe baza propriei experiențe și știe că mulți dintre noi simțim la fel despre relațiile noi. Ea oferă publicului ei un spațiu sigur pentru a-și exprima temerile și nemulțumirile referitoare la darea inimii noastre cuiva nou când aceasta mai are încă unele crăpături din trecut. Uneori trebuie să intri în mașină, să cobori geamurile și să conduci urlând-ți îngrijorările și temerile pentru a le scoate din sistem, iar piesa „Stupid Perfect” este acompaniamentul perfect pentru analizarea excesivă. Uneori, cineva chiar este atât de minunat, și nu vei ști asta decât dacă îi oferi o șansă reală. Este în regulă să te simți speriat, dar pornește piesa asta la maximum, dansează în bucătărie și lasă-ți toate îndoielile acolo. Versurile sunt foarte relatabile, iar melodia este electrizantă. Este imposibil să nu te ridici și să te miști când asculți „Stupid Perfect”, iar Aiida ne ajută să ne eliberăm cele mai adânci temeri pentru a ajunge la cea mai bună versiune a noastră cu acest hit atrăgător și vesel.

Aiida este o cântăreață/compozitoare norvegiană care știe cum să lase oamenii să solicite mai mult. Ea este o forță în toate sensurile cuvântului. Vocea sa puternică se potrivește perfect cu aranjamentele sale pline de energie. Această artistă queer de pop/R&B face ca durerea inimii să sune atrăgătoare, dar este și multifuncțională. Aiida ne arată latura sa vulnerabilă și anxioasă cu ultimul ei single „Stupid Perfect”. Cu un sunet dinamic similar cu cel al lui FLETCHER și Tove Lo, Aiida este cu siguranță una de urmărit. Urmați-o pe Aiida pe rețelele sale sociale de mai jos și lăsați-i un mesaj de dragoste despre cât de perfectă și stupendă este noua ei piesă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți