Recenzie: Sugar Tears – Amber Lowe & Kult Eviction

Recenzie: Sugar Tears - Amber Lowe & Kult Eviction

A existat vreodata o persoana care sa para mai dulce decat era? Lowe povesteste aceasta experienta in piesa ei, „Sugar Tears”. In aceasta melodie, cantareata canta despre cum a alergat dupa un baiat si cum, cand in cele din urma il are, isi da seama ca el nu era asa cum il imagina. Vocalista scrie despre cum fantezia baiatului era mai buna decat realitatea si despre cum merita mai mult. Versurile care promoveaza autonomia sunt acompaniate de voci incredibile si instrumente uimitoare. Pe parcursul piesei, tonalitatea instrumentala se schimba pentru a completa versurile umorale sau jucăuse. In concluzie, „Sugar Tears” este o melodie antrenanta pe care o veti canta cu „Cred ca iti plac lacrimile mele dulci”.

Inca de la inceputul riff-ului chitarei, stiti ca aveti un hit. Chitara constanta este apoi insotita de un bass in creștere și vocile linistite ale lui Lowe care va vor face sa va leganiți capul. Apoi, incepe refrenul care este pop în dormitor la cea mai buna calitate, cu o melodie vesela și voci armonioase. Pe masura ce melodia continua, incetineste pentru pod. Acest moment deosebit la care se sta ore intregi, la începută, se concentrează pe vocea fantastica a interpretului; pe măsură ce cântă, melodia începe să se intensifice cu tobe impactante. „Sugar Tears” se încheie cu un refren final care include simboluri excelente. In cele din urma, aceasta melodie este o piesa plina de farmec indie pop pe care o veti asculta pe repeat.

Amber Lowe este o cantareata-compozitoare cu sediul in Londra. Ea a lansat primul sau single in aprilie 2022, alaturi de collaboratorul Kult Eviction. Kult Eviction este un producator care canta la chitara, pian, sintetizatoare, tobe si bass pe piesele pop ale lui Lowe. Sunetul indie pop al acestei compozitoare are elemente de muzica electronica si este inspirat de artistii ei preferati, cum ar fi Radiohead, Beabadoobee, Clairo, Wolf Alice si PinkPantheress. Cantareata a avut intotdeauna pasiunea pentru muzica, interpretand versiuni acustice ale muzicii sale in crestere. In ultima vreme, ea a putut sa urce pe scene mai mari, precum Festivalul Purify din aprilie.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți