Recenzie: Summer High – Jordyn Sugar

Recenzie: Summer High - Jordyn Sugar

Temperatura nu este singura chestie care se încinge în vara. Iubirea este o senzație minunată de trăit pe tot parcursul anului, dar pare să fie și mai puternică în vara. De aceea, toată lumea vrea o aventură de vară. Este trist că pot fi trecătoare, pentru că le dorim aproape de noi tot timpul. Astfel, atunci când temperatura scade și frunzele se schimbă, tot poți să ai acea „Iubire de vară”. Melodia veselă și energică a lui Jordyn Sugar nu vorbește doar despre iubire. Ea vorbește și despre acele sentimente minunate care vin odată cu vremea mai caldă. Chiar dacă romantismul nu face parte din planurile tale de vară, această piesă te va face să visezi cu ochii deschiși la bronzatul lângă piscină sau plaja. Asigură-te că porți cremă de protecție solară!

Un aspect al piesei „Summer High” care mi-a plăcut foarte mult a fost instrumentația. Tobele o fac energică pe toată durata, ceea ce se potrivește perfect cu titlul melodiei. Ele sunt calme în versuri, în timp ce Sugar cântă „ieri noapte am uitat să-ți spun cum mă simt.” Poți auzi construcția ritmului în refren, când ea spune, „oh baby, nu pleca…” Tobele se accelerează și se combină cu un claviatură vioaie. Tot acum, Sugar își ia curajul să-și spună crush-ului cum se simte, cu cuvintele „ești iubirea mea de vară.” După aceasta, mi-a plăcut repetiția cuvântului „vară.” Cred că îi dă piesei un sunet pop minunat. Nu trebuie să spun, fiecare element al acestei piese joacă un rol în crearea piesei de vară perfecte.

Jordyn Sugar s-a născut în Toronto, Ontario și locuiește în prezent în Quebec. Pasiunea ei pentru muzică a început încă de la o vârstă fragedă, când a început să cânte la tobe. Când a început să cânte în 2019, a învățat să cânte și la chitară și la tobe. Sugar a postat un videoclip cântând pe TikTok în mai 2020 și a început să-și dezvolte baza de fani. De atunci, a continuat să lucreze intens la muzica ei, lansând „Summer High” în 2022. Dacă dorești să asculți mai multe piese ale ei, îți recomand și cea de-a doua sa piesă lansată în 2022, „Good in My Shoes,” o piesă pop inspirațională despre a nu te compara cu ceilalți. Cea mai recentă piesă lansată de Sugar se numește „Stranger,” o melodie despre trecerea peste o despărțire. Asigură-te că o urmărești pe toate rețelele de socializare de mai jos pentru a fi primul care află despre orice piesă nouă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți