Recenzie: Sun Up – David Correy

Recenzie: Sun Up - David Correy

Cea mai nouă piesă a lui David Correy, „Sun Up”, este cântecul perfect de vară de care ai nevoie pentru a te ridica în picioare și a dansa, indiferent de locul în care te afli sau de starea în care te simți. Cu vibrații clasice și de vară și un beat plăcut, această piesă este garantată să-ți rămână în minte. David începe piesa prin a vorbi despre o fată pe care o iubește, spunând că „în ultima vreme vocea ei sună ca o capodoperă”. El aduce pre-refrenul spunând: „mă facă să strălucesc ca și cum aș fi la Las Vegas / simt că le-am reușit, mama”. Apoi introduce refrenul principal al piesei: „Nu mă voi opri până când soarele răsare”. După refren, David vorbește despre cum se simte această fată. El spune că ea este uluitoare și că el este „peste lumea aceasta”, și afirmă că această fată este „mai prețioasă decât diamantele și mărgelele”. Și în timp ce David aduce din nou refrenul, tu te ridici în picioare și te distraci.

Piesa de acompaniament a acestei melodii combină perfect vibrațiile relaxante și cele festive. Această piesă nu este un cântec de dans complet, dar se inspiră din acest gen. „Sun Up” are inspirații evidente de vară și este o piesă perfectă pentru a sta lângă piscină sau pe plajă. Imediat ce melodia începe, ascultătorii sunt introduși într-o chitară groovy, captându-le imediat atenția. David folosește și voci cu straturi și ad-lib-uri care îi conferă un aer tipic muzicii pop a anilor 2000. Datorită background-ului său puternic în muzica R&B, aceste influențe se simt și în această piesă. Cel mai bun mod de a descrie sunetul piesei „Sun Up” este elemente vintage îmbrăcate în stilul anului 2023. Ai chitara groovy, lovitura clasică și tobă și linii de bas cu o tentă digitalizată.

Deși David Correy s-a născut pe coasta de nord a Braziliei, el atribuie orașului său natal din Maryland, precum și orașelor învecinate Baltimore și D.C., ca fiind influențele sale muzicale. David și-a lansat primul EP intitulat „Urban Rock Odyssey” în 2009 și a creat propria sa casă de discuri, numită „Urban Rock Records”, în 2010. Apoi, în 2011, a fost remarcat de echipa X Factor. A fost prezentat în cel de-al doilea sezon al emisiunii și a devenit favoritul fanilor. Doi ani după X Factor, David a fost remarcat de șeful global al muzicii de la Coca-Cola pentru a fi vocea din spatele imnului Cupei Mondiale FIFA 2014, alături de Aloe Blacc. De atunci, el a lansat constant single-uri și a lansat primul său album, „The Renaissance”, în 2017. Acum, David are peste 100.000 de ascultători lunar și peste 30 de milioane de stream-uri numai pe Spotify. Este clar din succesurile anterioare ale lui David că va continua să lanseze materiale de calitate pentru toți.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți