Recenzie: Sunflower – Emilia Vaughn

Recenzie: Sunflower - Emilia Vaughn

La doar paisprezece ani, Emilia Vaughn a scris „Sunflower”, o melodie care a câștigat multă atenție după ce a fost produsă și distribuită în lume. Este o piesă descrisă de ea însăși ca fiind deschisă și aerisită. S-a permis să scrie ceea ce simțea în acel moment, provocându-și mintea să se extindă din punct de vedere liric și să exploreze noi părți ale imaginației sale. La prima ascultare, veți realiza rapid exact despre ce vorbește ea atunci când descrie melodia ca având o vibrație relaxată. „Sunflower” menține un beat și o melodie ușoară de chitară pe tot parcursul, iar când este combinată cu blândețea tonului vocii lui Vaughn, lasă ascultătorul să se simtă ușor și relaxat.

Melodia lui Vaughn începe cu o melodie acustică frumoasă în introducere, care captează imediat atenția. Primul verso începe cu vocea lui Vaughn expusă peste aceeași melodie stabilită în introducere, cu un beat ușor adăugat pe la jumătatea piesei. Ea cântă versuri cu care oricine care are o pasiune și își dorește ca persoana respectivă să fie în viața lor se poate identifica. Refrenul este captivant, vesel și foarte relaxat. Cu partea de mijloc, Vaughn își arată abilitatea de a menține calitatea și claritatea vocii sale în timp ce accelerează livrarea versurilor. Exact când începem să intrăm în această melodie, ea se estompează încet într-un mod care ne face să vrem să ascultăm în continuare. În ansamblu, această piesă are o vibrație extrem de plăcută și trebuie adăugată în orice playlist de vară care se respectă.

Născută în San Diego, Emilia a scris poezie și a cântat la pian de cât își amintește. Acum, își urmează visurile ca artistă pop alternativă și urmează să se formeze la Berklee College of Music în 2026. A avut întotdeauna o pasiune pentru muzică, deoarece a rămas constanta vieții sale, în cuvintele ei. Emilia și-a pus această pasiune în practică în 2022, când a lansat două single-uri independente și imediat a venit cu primul ei EP după această lansare. Single-ul său „Sunflower” a atras multă atenție pozitivă din partea media, ajungând pe locul patruzeci și șapte în topul retail play charts „What’s in Store” de la All Access. Ea are și un alt single intitulat „Dead Bouquets” programat să fie lansat pe 23 februarie 2023, așadar asigurați-vă că rămâneți pe aproape și dați o nouă ascultare talentatei Emilia Vaughn!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți