Recenzie: Swear Down – MACY

Recenzie: Swear Down - MACY

Recenzie: „Swear Down” – MACY

„Păstrez cuvântul” este o melodie retro și veselă despre distracție cu oricine și cu toți. Vocile vibrante ale lui MACY adaugă o notă pop producției ritmatice, captând instantaneu auzul oricui ascultă. Infatuarea veselă, corul ușor și tonul funky îmbie la nostalgie pentru cei care nici măcar nu au trăit anii ’80. Rugându-și iubitul actual să nu se sperie de intensitatea sentimentelor ei, MACY oferă să facă primul pas și să te conducă într-o noapte pe care nu o vei putea uita ușor. MACY surprinde perfect acea senzație buimăcitoare pe care o ai când te pregătești să petreci timp cu persoana care îți place acum, anticipația copleșitoare care explodează doar când te afli în preajma ei.

Pe lângă elementele tradiționale de disco, MACY îmbină sintetizatoare melancolice, bîzâituri de 8-bit, luciri și multe altele pentru a menține interesul. Piesa este o reprezentare excelentă a personalității lui MACY și se poate observa cu claritate cât de multă distracție a avut în dezvoltarea și experimentarea acestui concept. Tonul ei jovial și râsetele molipsitoare fac dificilă oprirea repetată a acestei piese, și fiecare ascultare reprezintă o experiență fresh. De fiecare dată când am ascultat această piesă, am descoperit ceva nou pe care nu-l observasem înainte.

MACY, o cântăreață și compozitoare originară din Abertillery, UK, a participat la competiția „The Open Mic UK” în 2011, moment care a marcat debutul carierei ei după ce unul dintre jurați a invitat-o să meargă la Londra pentru a compune piese. Cu fiecare lansare nouă, MACY câștigă tot mai multă atenție, și nu va începe să dezamăgească acum. În prezent, lucrează la o colaborare cu Ollie Marland, iar lansarea mult așteptată a lui MACY este programată pentru februarie 2023. „Păstrez cuvântul” pare să fie doar una dintre numeroasele piese remarcabile pe care le-au perfeționat.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți