Recenzie: Sweet Escape – Ozz Gold

Recenzie: Sweet Escape - Ozz Gold

Când mă uit pe geamurile camerei mele de zi, de obicei mă întâlnesc cu priveliștea câmpurilor aurii și a câte unui burete care se plimbă pe drum. Recunosc că nu este o priveliște prea impresionantă, dar asta este deșertul – sunt aici pentru vremea uscată și constantă, nu pentru priveliște. Așa că, imaginează-ți șocul meu când m-am trezit săptămâna trecută și am văzut ZĂPADĂ afară pe geamurile mele. Am fost devastat; mi s-a furat un toamnă liniștită. Din fericire, melodia „Sweet Escape” a lui Ozz Gold mi-a ținut departe de nevralgia de cabină și m-a ajutat să visez cu ochii deschiși la climatul mai cald în timp ce aștept topirea zăpezii.

„Sweet Escape” este un single în gen tropical-house care ține promisiunea numelui său; este o evadare temporară din realitatea permanentă de care avem cu toții nevoie din când în când. Melodia începe cu o melodie lină și o voce angelică care cântă înainte de a dezlănțui primul vers. În cadrul acestui vers, vocalistul lui Ozz Gold lasă să se înțeleagă că este perfect mulțumit de cum merg lucrurile pentru el, dar își dorește o mică evadare. La sfârșitul acestui vers, melodia devine mai liniștită și progresează împreună cu refrenul și energia generală a cântecului înainte de a scoate bassline-ul. Ascultătorii sunt întâmpinați apoi de o explozie de aranjamente muzicale care te fac să simți că serotonină circulă prin întregul tău corp pe toată durata cântecului. Chiar dacă nu poți să îți faci o „evadare dulce” sau dacă te afli, ca mine, închis în casă din cauza zăpezii, cel puțin poți să-ți imaginezi că te afli în altă parte, ca un „fugitiv dezertor”, bucurându-te de soare.

Spre deosebire de majoritatea artiștilor prezenți pe blog, Ozz Gold nu provine dintr-un mediu muzical. Acest producător și DJ, stabilit în prezent la Las Vegas, inițial a făcut parte din armată. Ozz Gold a absolvit chiar și Academia Militară West Point – o realizare impresionantă în sine. Dar impactul profund pe care muzica tropical-house și progressive house l-au avut asupra artistului l-au determinat să schimbe ghetele de luptă cu bassline-uri puternice. „Sweet Escape” este a cincea piesă lansată de artist în acest an, cu „Unknown” fiind prima sa lansare: demonstrând angajamentul său de a răspândi bucurie și iubire necondiționată în rândul tuturor ascultătorilor săi. Dacă simți nevoia de o felie de fericire adusă în stare fierbinte, arată-i discografia și rețelele de socializare ale lui Ozz Gold puțină iubire virtuală.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți