Recenzie: Sweet Relief – Tonia

Recenzie: Sweet Relief - Tonia

Ascultarea noului single al Toniei este o „dulce ușurare”. Noua piesă este o baladă de dragoste plină de optimism și speranță. Este prezentată pe noul său EP, intitulat Afloat, și încheie EP-ul într-o notă pozitivă. „Sweet Relief” surprinde gândurile și emoțiile care însoțesc îndrăgostirea. Tonia împărtășește următoarele despre „Sweet Relief” și despre noul EP: „EP-ul este ca un album foto al diferitelor momente din ultimii patru ani. Scrierea fiecărei piese m-a ajutat să trec peste suferința din dragoste, gândurile excesive, iubirea și perioadele de învățare, creștere și de trecere mai departe. Majoritatea pieselor sunt bazate pe iubiri pierdute și suferințe, așa că am ales să închei EP-ul într-o notă mai optimistă. Am scris ‘Sweet Relief’ prin Zoom în timpul lockdown-ului cu una dintre cele mai bune prietene ale mele. Este despre valurile diferitelor emoții și gânduri care apar atunci când te îndrăgostești. Iubirea poate fi confuză și scrierea acestei piese a fost catartică pentru mine. M-a ajutat să găsesc claritate și să depășesc barierele din relațiile trecute.” Cele cinci cântece din EP sunt o operă de artă, iar „Sweet Relief” evidențiază unele dintre cele mai incredibile abilități de compoziție și interpretare vocală ale Toniei.

Plin de sunete eterice și de vocile melodioase ale Toniei, „Sweet Relief” pătrunde ușor în inimile ascultătorilor. Tonia creează o atmosferă relaxată, cu voci și instrumentale lejere. Vocea ei se ridică deasupra sunetelor clare ale chitării acustice și a unui pârâiaș înșelător. Ea interpretează versurile într-un mod dulce și călduros, oferind confort celor care se confruntă cu incertitudinea în relațiile noi. Modul molcom în care Tonia interpretează melodia în „Sweet Relief” amintește de vocile lui Billie Eilish și de modul în care ea cântă refrenul melodiei „lovely”. Chiar dacă nu te îndrăgostești de cineva, frumusețea și speranța pe care Tonia le transmite în această piesă te vor face să te îndrăgostești de „Sweet Relief”.

Tonia a crescut într-o familie cu influențe muzicale, înconjurată de pianiste, cântăreți de operă, iubitori de muzică pop și fani înrăiți ai muzicii rock. Gusturile eclectice care o înconjurau au influențat propriile sale creații. După mutarea sa în Liverpool, a început să cucerească orașul și să se ridice în industria muzicală. A devenit una dintre artistele „cea mai promițătoare” ale Liverpool International Music Festival Academy. Tonia a devenit de asemenea o trupă preferată în concerte live. Ea a susținut concerte alături de Michael Aldag și a avut un spectacol guest cu Orchestra Filarmonică din Liverpool. Bucurându-se de succesul concertelor live, Tonia a vândut toate biletele pentru primul său concert în calitate de artist principal și a făcut debutul în revista Blind la Old Blue Last. De atunci, ea a cântat la The Tavern Club cu BBC Introducing și a captivat audiențele la Kendall Calling. Tonia a intrat pe scena muzicală în 2021, după lansarea single-ului său de succes, „Flux”. Atrăgând atenția unor profesioniști cu experiență, „Flux” a câștigat inimile lui Jack Saunders de la BBC Radio, Sian Eleri, Gemma Bradley și BBC Introducing. Cel mai nou EP al Toniei, Afloat, a fost lansat împreună cu single-ul „Sweet Relief” și îi pavează drumul pentru o ascensiune rapidă în lumea muzicii.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți